“Σταυρος Σπορ” και “ERREA” βάζουν τη δική τους… πινελιά στον τελικό

Κύπελλο Χανίων | 16 Φεβρουαρίου 2016, 17:48

Συνήθεια που έγινε… λατρεία αποτελεί για τα καταστήματα αθλητικών ειδών "Σταυρος Σπορ" η δημιουργία επετειακών εμφανίσεων για τους φιναλίστ του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Χανίων.

Έτσι και φέτος, όπως και στους προηγούμενες τελικούς όπου αναμετρήθηκαν ομάδες που εμπιστεύονται τόσα χρόνια για τον ιματισμό τους τα καταστήματα “Σταυρος Σπορ”, στα πλαίσια της συνεργασίας με την Ιταλική εταιρεία “ERREA” δημιουργήθηκαν επετειακές φανέλες για τον Άρη Σούδας και τον Άρη Βουκολιών (η παρουσίασή τους θα ακολουθήσει σε επόμενο ρεπορτάζ).

Η ανακοίνωση για τη σημαντική αυτή συνεργασία αναφέρει τα εξής:

Η ΟΛΓΑ ΔΡΙΚΑΚΗ ΕΠΕ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΟΡ ξεκινά συνεργασία με την Ιταλική εταιρεία αθλητικού ιματισμού ERREA.
Η ERREA δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στην Ευρώπη στο χώρο αθλητικής ένδυσης, τα προϊόντα της σχεδιάζονται και ράβονται στην Ιταλία, με αποτέλεσμα η ποιότητα να συναντά το στυλ και να καλύπτει τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών.
Μπορείτε να δείτε όλο το φάσμα των προϊόντων της Ιταλικής εταιρείας στην ιστοσελίδα της www.errea.it , ενώ μέσω της εταιρείας μας, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για δειγματισμό, ούτως ώστε να διαπιστώσετε από κοντά την ποιότητα, το σχέδιο και την εφαρμογή των ρούχων.

 

karta antonis garden