“Σοβαρεύει” για Γκνιάτιτς και ΠΑΟΚ…

Πλατανιάς | 29 Ιουνίου 2016, 23:15

Αρχίζει να "σοβαρεύει" το θέμα της πώλησης του Ογκνιεν Γκνιάτιτς στον Πλατανιά, αν και οι "ερυθρόλευκοι" κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους. Τα δημοσιεύματα στο ίντερνετ και ειδικότερα στα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ γίνεται πιο έντονα πια λόγος ότι ο Βλάνταν Ιβιτς έχει πολύ καλή άποψη για τον Βόσνιο αμυντικό μέσο κι έτσι… αναμένονται πολύ πιθανώς οι τελικές εξελίξεις!

Το σίγουρο είναι ότι θα είχε ενδιαφέρον το τι λέγεται στον Πλατανιά για το θέμα αυτό, κάτι που για την ώρα δεν έχει αποσαφηνιστεί.

Το θέμα είναι ότι ο Γκνιάτιτς διαφαίνεται να βρίσκει… ανταπόκριση η εξαιρετική σεζόν που έκανε φέτος. Ένας παίκτης – εργαλείο για την ομάδα και τον Παράσχο. Ο δε Παράσχος που είναι ίσως ο πιο έμπειρος προπονητής στη Σούπερ Λιγκ και γενικώς στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, είχε σε ανύποπτο χρόνο χαρακτηρίσει τον “Ογκι” -όπως αποκαλούν τον Γκνιάτιτς στο Μάλεμε- ως τον καλύτερο κόφτη του ελληνικού πρωταθλήματος σε δηλώσεις που είχε κάνει τον περασμένο Νοέμβριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Για να δούμε λοιπόν τι θα… δούμε και αν ο Πλατανιάς μετά τον Τετέ, που τυχαίνει να είναι και αυτός αμυντικός μέσος θα πουλήσει έναν δεύτερο ποδοσφαιριστή του σε άλλη ομάδα και στην προκειμένη περίπτωση όχι στο εξωτερικό όπως συνέβη με τον Γκανέζο αλλά σε έναν ελληνικό σύλλογο και δη στον ΠΑΟΚ.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad