“Σκασμένος” ο Παπαβασιλείου

Χανιά | 26 Ιανουαρίου 2017, 22:39

Κάθε άλλο παρά... ευχάριστα έχουν πάρει όπως είναι φυσιολογικό στον ΑΟΧ ότι θα δοθεί στην Ελευσίνα το υποτιθέμενο "εντός έδρας" παιχνίδι απέναντι στην Καλλονή. Ειδικότερα, ο Σάκης Παπαβασιλείου είναι "σκασμένος" για το ότι η ομάδα του θα υποβληθεί σε διαδικασία ταξιδιού.

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του ΑΟΧ αναμένεται να προπονήσει τους παίκτες του στις 12 το μεσημέρι την Παρασκευή και στη συνέχεια, έτσι όπως πλέον διαμορφώνεται το σκηνικό, θα ανακοινώσει την αποστολή που θα επιβιβαστεί το βράδυ στο πλοίο για να ταξιδέψει στον Πειραιά. 

Ο Παπαβασιλείου δεν αντιμετωπίζει τουλάχιστον προβλήματα με τραυματισμούς και υπολογίζει στους παίκτες που είναι διαθέσιμοι, μιας και εκκρεμεί η έκδοση για τα δελτία των ξένων ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με όσα λέγονται από τον Α.Ο. Χανιά αυτές τις ώρες, εξετάστηκε κάθε σενάριο που υπήρχε, προτού εν τέλει αποφασιστεί να δηλωθεί ως έδρα για το παιχνίδι με την Καλλονή, το γήπεδο του Πανελευσινιακού, άρα μεταξύ άλλων και αυτά στην υπόλοιπη Κρήτη, όπως π.χ. του Γάλλου στο Ρέθυμνο. 

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad