“Πυρά” κατά της διαιτησίας η Καλλιθέα

Football League 4 Ιουνίου 2021, 18:45

Σε ανακοίνωση με "πυρά" για τη διαιτησία και ειδικότερα αυτή στα τελευταία παιχνίδια, προχώρησε η Καλλιθέα.

Η αθηναϊκή ομάδα αφήνει αιχμές για τα δύο τελευταία ματς όπου γνώρισε ισάριθμες ήττες από Σαντορίνη και Ρόδο, κάνοντας αναφορά στους διαιτητές Τάσση, Κάλλη αλλά και τον επόπτη Κάλλη.

H ανακοίνωση είναι η εξής:

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΓΑΤΗ

Πάγια αρχή της Διοίκησης της ΠΑΕ Καλλιθέα , είναι να μην διαμαρτύρεται για την διαιτησία και τούτο διότι και τα ανθρωπινά λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι που λέγεται ποδόσφαιρο .
Δεν το κάναμε, ούτε την περασμένη Κυριακή, που ενώ κερδίζαμε στο 83’, 1-2 μέσα στη Ρόδο, με την ομώνυμη ομάδα, από αγνοία κανονισμών του επόπτη κυρίου Κάλλη (ΕΠΣΑΝΑ ) , ο οποίος πηρέ στο λαιμό του και τον διαιτητή κύριο Τάσση , αντί όπως λέει ο κανονισμός να έχουμε έμμεσο και κίτρινη, μέτρησε το γκολ .

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι για αυτή τη φάση και ο διαιτητής και ο επόπτης παραπέμφθηκαν, στα πειθαρχικά τους όργανα και τέθηκαν προσωρινά εκτός πινάκων. Την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021 είχαμε την ολοκλήρωση (?) του εγκλήματος από το γνωστό πολύ εργαλείο «κύριο» Δραγάτη. Τον άνθρωπο των ειδικών αποστολών που προαλείφεται μάλιστα για την Α Εθνική . (τρομάρα μας) .
Την περσινή σεζόν και συγκεκριμένα τον Δεκέμβρη 2019 στον αγώνα ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (σημερινή Σαντορίνη 2020) ο κύριος Δραγάτης , παίζοντας 100 – 0 εις βάρος μας, δεν κατάφερε να μας εμποδίσει να φτάσουμε στην νίκη.
Τότε, πιστέψαμε ότι ήταν σε κακή ημέρα. Όπως λίγες μέρες αργότερα στο παιχνίδι Ηλυσιακός – Θύελλα Καμαρίου ξεπέρασε τον εαυτό του και τα κατάφερε . Κέρδισε η Θύελλα Καμαρίου 2-1.
Και πάλι σε κακή ημέρα ήταν….

Φέτος, πιστεύαμε ότι οι κακές μέρες του κυρίου Δραγάτη τέλειωσαν. Δυστυχώς, κάναμε λάθος . Οι κακές μέρες του κυρίου Δραγάτη, φαίνεται είναι μόνιμες . Ο συγκεκριμένος κύριος, με ύφος 1000 καρδινάλιών και το ειρωνικό στυλ που εκνευρίζει τους πάντες, κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει να σφυρίζει. Αυτή η στιγμή είναι τώρα . Ο κύριος Δραγάτης (ΕΠΣΑΝΑ) συνεπικουρούμενος από τον κύριο Πριόνα (ΕΥΒΟΙΑΣ) τα κατάφεραν να φύγουμε ηττημένοι από το γήπεδο και γεμάτοι παράπονα . Ενημερώνουμε τον κύριο Δραγάτη , ότι αυτού του είδους οι διαιτητικές συμπεριφορές ακόμα και αν εκλαμβάνονται ως σινιάλα δεν περνάνε στην Καλλιθέα .
Τελειώνοντας, θέλουμε να επισημάνουμε σε φίλους και αντιπάλους , η ομάδα μας εκπροσωπεί έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Ελλάδας και απαιτεί σεβασμό.
Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ έχει και «Δύναμη και Φωνή » και ξέρει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της .

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad