“Ψήλωσε” στην άμυνα με Ζιαμπάρη ο ΟΦΗ

Football League | 28 Ιουλίου 2017, 18:24

Την ευκαιρία να συνεργαστεί ξανά με τον Νίκο Παπαδόπουλο θα έχει ο Νίκος Ζιαμπάρης, που αποτελεί και επίσημα μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ.

Η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε την απόκτηση του υψηλόσωμου αμυντικού, δίνοντας συνέχεια στις σημαντικές της προσθήκες.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει τα εξής:

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Νίκος Ζιαμπάρης.

Ο 26χρονος ύψους 1μ94 δυναμικός κεντρικός αμυντικός, υπέγραψε το μεσημέρι της Παρασκευής (28/7) συμβόλαιο για 1+1 χρόνο με τον ΟΦΗ.

Ετσι ολοκληρώθηκε για την ομάδα μας, μια πολύ σημαντική μεταγραφή, με ένα παίκτη, που τον ήθελαν αρκετές ομάδες Σούπερ Λιγκ, αλλά ο ίδιος επέλεξε τον ΟΦΗ και τη συνεργασία με το Νίκο Παπαδόπουλο, με τον οποίο ήταν παλαιότερα μαζί στον Ηρακλή.

Ο ΟΦΗ βάζει στις τάξεις του ένα παίκτη Σούπερ Λιγκ και ένα πραγματικό «βράχο» στην αμυντική του γραμμή.

Ένα παίκτη πολύ δυνατό στο ψηλό παιχνίδι, που θα δώσει δύναμη και ύψος στο φετινό ΟΦΗ.

Νίκο Ζιαμπάρη, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας!

Οι δηλώσεις του: 

Για τον λόγο που επέλεξε τον ΟΦΗ: «Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ήταν η αιτία που ήρθα στον ΟΦΗ. Τον ξέρω και με ξέρει. Συνεργαστήκαμε στον Ηρακλή και τον εμπιστεύομαι. Είναι ένας προπονητής, για τον οποίο ο παίκτης τα δίνει όλα».

Για τις προτάσεις που απέρριψε για να συμφωνήσει με τον ΟΦΗ: «Πράγματι, είχα προτάσεις και μάλιστα κάποιες πολύ καλές από Σούπερ Λιγκ. Επέλεξα τον ΟΦΗ για να τον βοηθήσω να επιστρέψει εκεί που αξίζει. Το θέλει η ομάδα, το θέλω και εγώ να επιστρέψω στην πρώτη κατηγορία. Για αυτό ήρθα στον ΟΦΗ άλλωστε. Για να παίξω με αυτόν ξανά στην Σούπερ Λιγκ

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Τους θέλουμε δίπλα μας. Εχω ακούσει και ξέρω πολλά για τον κόσμο του ΟΦΗ. Πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας στην προσπάθεια που θα κάνουμε».

 

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad