“Πρώτη” με Παγώνη, Ραπτάκη και… λοιπούς

Χανιά | 27 Ιουλίου 2016, 21:23

Με 18 ποδοσφαιριστές να δίνουν το παρών, τρεις ακόμα ν’ αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες και τον Μιχάλη Φραγκουλάκη να… παρακολουθεί εκτός αγωνιστικού χώρου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για τον Κισσαμικό το απόγευμα της Τετάρτης στο Καστέλι.

Ειδικότερα, το πρόσωπο που τράβηξε πάνω του τα βλέμματα δεν είναι άλλο από αυτό του Τάσου Παγώνη, που μετά από τρία επιτυχημένα χρόνια στον Α.Ο. Χανιά συνεχίζει την καριέρα του στον Κισσαμικό. Ο 32χρονος δεξιός μπακ ήταν εκ των πρώτων που βγήκαν από τα αποδυτήρια και εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσουν προπόνηση.

PAGONIS2

Ο Κισσαμικός ο νέος σταθμός στην καριέρα του Τάσου Παγώνη.

Από εκεί και πέρα, παρών ήταν ο Δημήτρης Ραπτάκης, που μπορεί να θεωρείται ποδοσφαιριστής του Κισσαμικού, αλλά και ο Σκοπιανός Πέεφ, ενώ όσον αφορά τους άλλους καινούργιους, λίγο έως πολύ (παρότι δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη επισήμως) οι περιπτώσεις τους έχουν γίνει γνωστές. Η αναφορά γίνεται για τους Μίλιτς, Πολυχρόνη και Γκέκα, ενώ ο 7ος καινούργιος δεν είναι άλλος από τον Αντωνιάδη που αποτελεί μέχρι στιγμής την πρώτη “επίσημη” μεταγραφή.

Raptakis

Ο Ραπτάκης με τα ρούχα της νέας του ομάδας.

Ακόμα, ένας… παλιός γνώριμος, ο Μιχάλης Φραγκουλάκης βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση και λογικά μέσα στις επόμενες μέρες θα υπογράψει το συμβόλαιό του για να ενταχθεί και αυτός μετά από ένα χρόνο απουσίας, στο ρόστερ της ομάδας του Καστελίου. Ο δε Μπαξεβάνος που συνεχίζει για 4ο συνεχόμενο χρόνο στον πάγκο του Κισσαμικού βρέθηκε να έχει στη διάθεσή του και τρεις ακόμα παίκτες που θα περάσουν από το “μικροσκόπιό” του και αναλόγως θα αποφασιστεί εάν θ’ αποκτηθούν.

Fragoulakis

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης με πολιτικά.

Αναλυτικά, οι παίκτες που έδωσαν το παρών είναι οι εξής:

Λαζαρίδης, Σελινιωτάκης, Τσερκέζος, Βλάχος, Μάντζης, Τσοντάκης, Σταθάκης, Παντελάκης από τους “παλιούς” και Παγώνης, Πέεφ, Μίλιτς, Αντωνιάδης, Πολυχρόνης, Γκέκας και Ραπτάκης από τους καινούργιους, συν τους τρεις υπό δοκιμή.

Nea apoktimata

Τα νέα αποκτήματα του Κισσαμικού. Από αριστερά προς δεξιά: Γκέκας, Πέεφ, Αντωνιάδης, Πολυχρόνης, Παγώνης, Μίλιτς και Ραπτάκης.

Από εκεί και πέρα, μέσα στις επόμενες μέρες θα ενταχθούν στις προπονήσεις ο Ποκόνγκ αλλά και ο Ενγκουέμ, με τον τελευταίο να τα έχει βρει για ν’ ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Κισσαμικό, αλλά και ο Ντος Σάντος. 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad