“Πρώτη” για Σέχου – “Εντάξει” όλοι οι τραυματίες

Χανιά | 2 Ιανουαρίου 2023, 19:04

Την πρώτη του προπόνηση μετά την ένταξη του στο ρόστερ των Χανίων πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο Εμιλιάνο Σέχου.

/Bella Pizza

Ετσι, το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα των Χανίων είναι διαθέσιμος και μένει να πιστοποιηθεί ότι θα μπορεί να βρίσκεται στη διάθεση της ομάδας του για το παιχνίδι της Τετάρτης στην Καλλιθέα. Για το θέμα αυτό εξελίξεις για όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα θα υπάρξουν μέσα στις επόμενες ώρες.

Τώρα, το ευχάριστο για τα Χανιά είναι ότι αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, καθώς στην προπόνηση πήραν κανονικά μέρος όλοι οι τραυματίες, δηλαδή οι Μπάτζιος, Λεμονής, Ζιούλης και Ζούνης.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ έχει ως εξής:

Προπόνηση με επιστροφές…

Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς συνεχίστηκε σήμερα Δευτέρα 2/1, η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Καλλιθέα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4/1 (14:45) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2 και πρώτη για το 2023.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, αμυντική και επιθετική τακτική. Στην προπόνηση έλαβαν κανονικά μέρος οι Μπάτζιος, Λεμονής, Ζιούλης και Ζούνης που τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση με την αθηναϊκή ομάδα. Επίσης στην προπόνηση πήρε μέρος και το τελευταίο απόκτημα της ομάδας μας Εμιλιάνο Σέχου.

Επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο, Τρίτη 3 Ιανουαρίου, στις 11:00 στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς οπότε και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τον αγώνα με την Καλλιθέα.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad