“Πρώτη” για Μανουσάκη και Ζέκχοφ – Εκτός Πολίτης και Ζούνης

Χανιά | 21 Ιανουαρίου 2023, 17:16

Με τους Λάμπρο Πολίτη και Μάριο Ζούνη να μένουν εκτός, όπως και δύο από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τους Σαρρή και Σερβιλάκη, γνωστοποιήθηκε η αποστολή για τα Χανιά για το παιχνίδι με αντίπαλο την Κηφισιά.

/Bella Pizza

Οι Σταύρος Λαμπράκης και Νίκος Μαναρώλης ανακοίνωσαν τους παίκτες που υπολογίζουν για το κυριακάτικο παιχνίδι όπου ανάμεσα σ’ αυτούς δε βρίσκονται ο Πολίτης και ο Ζούνης, ο τραυματίας Κοκκίνης, οι επίσης καινούργιοι Σαρρής και Σερβιλάκης, αλλά και οι Γκάντσιερ και Γκουέντες.

Στον αντίποδα για πρώτη φορά περιλήφθηκαν στην αποστολή οι Μανουσάκης και Ζέκχοφ.

Να σημειωθεί επίσης πως αναμενόμενα εκτός αποστολής είναι και ο Καπνίδης μετά τη μεταγραφή του στην Προοδευτική.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ έχει ως εξής:

Με προπόνηση στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς ολοκληρώθηκε σήμερα (21/01) το πρωί η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση με την Κηφισιά που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 22/01 (14:45) στο γήπεδο Περιβολίων στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, ταχύτητες αντίδρασης και στατικές φάσεις. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι Σταύρος Λαμπράκης και Νίκος Μαναρώλης έκαναν γνωστή την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση.

Στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας συμπεριλήφθηκαν οι: Κατσιμήτρος, Καλογεράκης, Ρότσα, Ιμεραλιλάι, Κατσούρι, Χιντζίδης, Σέχου, Γιαμπερέ, Μπάτζιος, Καμαρά, Λεμονής, Ναζίμ, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μάναλης, Μπουτσάκης, Μαρτσάκης, Μανουσάκης, Ζέκχοφ και Κόλα.

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad