“Πρώτη” για Κοκκαλά, βασικός στη Σούπερ Λιγκ!

Πλατανιάς | 18 Απριλίου 2016, 12:57

Η παρουσία του Αντώνη Κοκκαλά κάτω από τα δοκάρια του Πλατανιά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν από τα γεγονότα που ξεχώρισαν. Μάλιστα, ο 24χρονος τερματοφύλακας είναι αξιοσημείωτο ότι στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει κληθεί να αγωνιστεί δεν έχει δεχθεί γκολ!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

0-0 με τον ΠΑΟΚ ενώ το ίδιο αποτέλεσμα είχε διαμορφωθεί και όταν πέρασε στη θέση του Σωτηρίου ως αλλαγή σε ένα άλλο ματς, αυτό με τη Βέροια που είχε γίνει επίσης στα Περβόλια. Ωστόσο, ειδικότερα με τον ΠΑΟΚ, ο Κοκκαλάς χρίστηκε για πρώτη φορά βασικός σε αγώνα Σούπερ Λιγκ.

Καλό είναι να σημειωθεί επίσης ότι η παρουσία του κάτω από την εστία του Πλατανιά δεν προέκυψε επειδή είχε κάποιο πρόβλημα ο Σωτηρίου, αλλά γιατί ο Παράσχος ήθελε να του δώσει την ευκαιρία να παίξει. Αν μη τι άλλο λοιπόν δικαιώθηκε γι’ αυτή του την επιλογή αφού ο Χανιώτης Κοκκαλάς ήταν πολύ καλός πραγματοποιώντας μάλιστα και μια έξοχη απόκρουση στο α’ ημίχρονο διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ στο φάουλ του Κάτσε.

Αυτή πάντως ήταν η πρώτη χρονιά για τον Κοκκαλά που έπαιξε σε τόσα πολλά παιχνίδια φέτος, αφού εκτός των δύο συμμετοχών στη Σούπερ Λιγκ είχε και πέντε ακόμα εμφανίσεις στο Κύπελλο, η μία εκ των οποίων (η πρώτη) ήταν με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο “Καραϊσκάκη”.

Estrella