“Πρωταθλήτρια” σε ανθρωπιά και… χιούμορ η Πέργαμος (pics)

Πέργαμος | 1 Μαΐου 2017, 23:22

Το κοινωνικό της έργο συνέχισε η Πέργαμος που προχώρησε στη συγκέντρωση ρούχων και τροφίμων, στο περιθώριο του επετειακού φιλικού ανάμεσα σε Νέους και Παλαίμαχους.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τα είδη πρώτης ανάγκης για συνανθρώπους μας δόθηκαν στα συσσίτια της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών και στον Πάτερ Δημήτριο.

Palaimaxoi Neoi17

Palaimaxoi Neoi18

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι υπήρξε “πόλεμος” ανακοινώσεων με τους Νέους να αμφισβητούν το αποτέλεσμα και τους Παλαίμαχους να “απαντάνε” με δική τους… ανακοίνωση και γενικότερα την Πέργαμο να εντυπωσιάζει με τη χιουμοριστική της διάθεση στην ανακοίνωσή της για το επετειακό ματς!

Ο αγώνας ήταν αντάξιος των… δηλώσεων που έκαναν οι δύο ομάδες τις προηγούμενες ημέρες, αφού είχε πάθος, ένταση, πολλά γκολ αλλά και παράπονα για… αλλοίωση αποτελέσματος!

Η χιουμοριστικής διάθεσης ανακοίνωση των Νέων αναφέρει: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, αλλά θεωρούμε ότι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος από τον διαιτητή. Συγκεκριμένα:

1.Ο διαιτητής έκανε τα… στραβά μάτια όταν η αντίπαλη ομάδα αντί 11 ποδοσφαιριστών εντός αγωνιστικού χώρου παρατάχτηκε με 12 και εν συνεχεία περνώντας η ώρα έφτασαν τους 14!
2.Καταλόγισε εις βάρος μας πέναλτι, όχι 1, αλλά 2-3, που θεωρούμε ότι σε καμία περίπτωση δεν ήταν, καθώς οι αντίπαλοί μας έπεφταν με μεγάλη ευκολία εντός περιοχής.
3.Ακύρωσε κάποια γκολ της ομάδας μας ως οφσάιντ που θεωρούμε εντελώς λάθος τις αποφάσεις αυτές!
Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου».

Άμεση όμως ήταν και απάντηση των παλαιμάχων: «Θα απαντήσουμε σε αυστηρό ύφος στις καταγγελίες της αντιπάλου ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος, διότι μόνο ψευδείς και ανυπόστατες μπορούν να χαρακτηριστούν.
1.Σε κανέναν ποδοσφαιρικό αγώνα ανά τον κόσμο δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει ο διαιτητής αγώνα εάν κάποια ομάδα έχει πάνω των 11 ποδοσφαιριστών εντός γηπέδου. Πόσο μάλλον στο μεταξύ μας παιχνίδι όπου ήταν “ζωής και θανάτου”.
2.Η ομάδα των Νέων επειδή δυσκολευόταν  να σταματήσει τους έμπειρους επιθετικούς της ομάδας μας με ποδοσφαιρικά και θεμιτά μέσα είχαν επιστρατεύσει αθέμιτα και μη ποδοσφαιρικά μέσα (κλωτσιές, μπουνιές, τραβήγματα), οπότε δικαίως ο διαιτητής έδωσε τα 2-3 πέναλτι, αν κι έπρεπε να είχε δώσει καμιά δεκαριά το σύνολο και τέλος
3.Επειδή οι επιθετικοί της ομάδας των Νέων δεν μπορούσαν να διασπάσουν τη συμπαγή άμυνά μας, καθώς και δεν μπορούσαν να βρουν άκρη στο άριστα δουλεμένο και άριστα εφαρμοσμένο σύστημα του τεχνητού οφσάιντ της ομάδας μας, κατασκήνωσαν μπροστά στον τερματοφύλακά μας και πολύ σωστά ο διαιτητής ακύρωσε κάποια γκολ που έβαλαν! Άλλωστε η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας που παρευρίσκονταν στο γήπεδο, που βαθμολόγησε με πάνω από άριστα τον διαιτητή, μαρτυράει ότι μόνο ψευδείς και ανυπόστατες είναι οι κατηγορίες τους απέναντι στον διαιτητή! Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που μας στήριξε και μαζεύτηκαν τρόφιμα και ρουχισμός για συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη τις δύσκολες αυτές μέρες! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη σεζόν. Υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο!».

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

Palaimaxoi Neoi6

Στο ματς αυτό έπεσε ουσιαστικά η αυλαία της ποδοσφαιρικής διαδρομής του Στέλιου Κασσελάκη που τίμησε αρκετά χρόνια τη φανέλα της ομάδας του χωριού του, ενώ διατέλεσε και παίκτης-προπονητής για ένα διάστημα. Για τον λόγο αυτό υπήρξε ειδική βράβευσή του από την πρόεδρο Άντζελα Κασσελάκη και τον γενικό αρχηγό Δημήτρη Ακουμιανάκη.

Palaimaxoi Neoi7

Palaimaxoi Neoi8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΒΡΥΣΩΝ ΚΥΔΩΝΙΑΣ

Palaimaxoi Neoi

Palaimaxoi Neoi1

Palaimaxoi Neoi2

Palaimaxoi Neoi3

Palaimaxoi Neoi4

Palaimaxoi Neoi5

Palaimaxoi Neoi9

Palaimaxoi Neoi11

Palaimaxoi Neoi12

Palaimaxoi Neoi13

Palaimaxoi Neoi14

Palaimaxoi Neoi15

Palaimaxoi Neoi16

Palaimaxoi Neoi18

Estrella