“Προετοιμασία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο” το νέο βιβλίο από τον Σάκη Παντελίδη

Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 11 Μαΐου 2016, 17:37

Μία νέα προσπάθεια επιχειρεί ο Σάκης Παντελίδης, που είναι γνωστός στον κόσμο των Χανίων από το πέρασμά του από τον Πλατανιά ως γυμναστής, εκδίδοντας βιβλίο με τίτλο "Προετοιμασία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο - πλήρες πρόγραμμα επτά εβδομάδων".

Ο Παντελίδης έχοντας εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο αλλά και πολλές πλέον γνώσεις μετά την πολυετή ενασχόλησή του πάνω στο αντικείμενο, αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια προκειμένου να παρουσιάσει σε έναν πολύ χρήσιμο “οδηγό” όλα όσα γνωρίζει και έμαθε ο ίδιος, αλλά και να βοηθήσει ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν πάνω σε αυτόν τον τομέα.

Pantelidis vivlio

Πρόκειται για έναν πληρέστατο οδηγό για την προετοιμασία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, με τις σελίδες του βιβλίου να περιέχουν ένα “γεμάτο” και κατατοπιστικό πρόγραμμα επτά εβδομάδων, που συνδυάζει σύγχρονη προπόνηση φυσικής κατάστασης με ασκήσεις τεχνικής και τακτικής στο ποδόσφαιρο.

Για όλους όσοι ενδιαφέρονται, το βιβλίο θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο sportbook.gr (τηλέφωνο 2310 629319) και σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.  

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad