“Πρεμιέρα” με Κισσαμικός-Αρης στα Περβόλια

Χανιά | 22 Νοεμβρίου 2016, 12:14

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ επιφέρει ως συνέπεια να ανοίξει το γήπεδο Περιβολίων και μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα να υποδεχθεί ποδοσφαιρικό αγώνα. Ο πρώτος θα είναι αυτός ανάμεσα σε Κισσαμικό-Αρη.

Οι δύο ομάδες θ’ αναμετρηθούν λοιπόν το Σάββατο στα Περβόλια, τα οποία μετά τις 22 Οκτωβρίου όταν είχαν φιλοξενήσει για τελευταία φορά παιχνίδι, που ήταν ανάμεσα στον Πλατανιά και την Ξάνθη για τη Σούπερ Λιγκ, έκλεισαν, προκειμένου να γίνει η επισπορά στον αγωνιστικό χώρο. Γνωστό το τι μεσολάβησε και τι παρεξηγήσεις δημιουργήθηκαν τις μέρες που πέρασαν, αλλά πλέον το γήπεδο είναι καθ’ όλα έτοιμο να φιλοξενήσει την πρώτη αναμέτρηση εν όψει χειμώνα!

Υπενθυμίζεται με την ευκαιρία ότι ειδικότερα αυτός ο αγώνας για τον Κισσαμικό απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο Αρη, ήταν να γινόταν πριν από δύο εβδομάδες στο Γεντί Κουλέ, αλλά κάτι τέτοιο πλέον δεν ισχύει. Ενας Κισσαμικός που μπορεί να έπαιξε και να χρησιμοποίησε στο ματς με τον ΟΦΗ το γήπεδο του Μάλεμε, αλλά πλέον θα μπορεί να εγκατασταθεί στη νέα έδρα που θα έχει για φέτος και θα είναι το γήπεδο Περιβολίων.

Estrella
/psiloritischania