“Πράσινο φως” για συνέχιση στη Γ’ Εθνική – Αναμένεται η πιστοποίηση από ΕΠΟ

Γ' Εθνική 5 Μαρτίου 2021, 17:32

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι αποφάσεις που θα προκύψουν από τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για ό,τι αφορά τη Γ’ Εθνική.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΕΠΟ, μετά τη σχετική διορία που έδωσε μέχρι και την περασμένη Τετάρτη (3/3) για τις δηλώσεις συμμετοχής θα εμείνει σε αυτό που ήδη έχει αποφασίσει, επομένως ανάβει το πράσινο φως από τη δική της πλευρά για τη συνέχιση και ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Οπως προκύπτει από τα νεότερα που υπάρχουν, οι άνοδοι θα γίνουν με τον ίδιο τρόπο που έχουν καθοριστεί εξ αρχής, δηλαδή οι πρωταθλητές των 10 ομίλων θα συγκροτήσουν δύο μίνι γκρουπ (1-5 νότιος όμιλος, 6-10 βόρειος όμιλος) όπου από εκεί και πέρα οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις (σύνολο τέσσερις δηλαδή, 2+2) θα προβιβαστούν στην παραπάνω κατηγορία (Σούπερ Λιγκ 2 αν καταργηθεί η Φούτμπολ Λιγκ).

Η διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, εν προκειμένω στον κρητικό όμιλο θα είναι 11 αγωνιστικές (από την 5η μέχρι και την 15η) και έως την ολοκλήρωση δηλαδή του πρώτου γύρου όπως αρχικά έχει γίνει άλλωστε γνωστό από την ΕΠΟ.

Από την Κρήτη μετά τις τελευταίες εξελίξεις οι ομάδες που θ’ αγωνιστούν στο πρωτάθλημα… εξπρές θα είναι 12 και όχι 16 με το να έχουν δηλώσει την απόσυρσή τους οι Γιούχτας, Δαμάστα, Νεάπολη και Αρης Ρεθύμνου.

Estrella
Auto KCS