“Πονοκέφαλος” με Μπανανά – Βάντερσον

Πλατανιάς | 30 Νοεμβρίου 2016, 20:24

"Πονοκέφαλο" στον Γιώργο Παράσχο προκαλούν οι δύο τραυματισμοί των Βάντερσον και Μπανανά οι οποίοι δεν φαίνονται 100% έτοιμοι για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ουσιαστικά, στο πλαίσιο της προπόνησης της Πέμπτης θα ληφθεί η απόφαση από τον Γιώργο Παράσχο για το αν οι δύο ποδοσφαιριστές θα τεθούν στη διάθεσή του. Πάντως την Τετάρτη αμφότεροι συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα και ως εκ τούτου δεν προπονήθηκαν κανονικά. Το καλό σενάριο είναι να παίξει ο ένας εκ των δύο και ειδικότερα ο Βάντερσον που δείχνει σε καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι τουλάχιστον ο Μπανανά. Εφόσον ο τελευταίος δεν καταφέρει να προλάβει, τότε τη θέση του στην 11άδα θα πάρει ο Κάργας που είχε παίξει βασικός και στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, άλλο πρόβλημα στον Πλατανιά δεν υπάρχει, με τη νίκη στο ματς Κυπέλλου επί της Σπάρτης να έχει “φτιάξει” κάπως το κλίμα, καθώς παρατηρείται μεγαλύτερη αισιοδοξία για την ούτως ή άλλως δύσκολη συνέχεια. Σίγουρα, τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα εφόσον ακολουθήσει μια νέα νίκη στο ματς με τον Πανιώνιο που πάντως κοινή διαπίστωση είναι ότι πρόκειται για πολύ δύσκολη.

Η ενημέρωση από τον “επίσημο” Πλατανιά είναι η εξής:

«Ξεκίνησε από σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανιώνιο. Μετά τον νικηφόρο αγώνα για το Κύπελλο κόντρα στην Σπάρτη, η προσοχή όλων στον Πλατανιά, στρέφεται στο καθοριστικό παιχνίδι με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, το πρώτο στα Περιβόλια, έπειτα από τρεις εκτός έδρας δοκιμασίες σε Βέροια, Καυτανζόγλειο και ΟΑΚΑ.

Σήμερα όσοι αγωνίστηκαν στο Κύπελλο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Τα ατομικά τους προγράμματα συνέχισαν ο Βάντερσον και ο Μπανανά και αύριο η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί εν όψει του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο».

Estrella