“Πονοκέφαλοι” για Σούλη εν όψει Χανίων

Super League 2 2 Νοεμβρίου 2022, 13:22

Δύο ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής είναι αμφίβολοι – σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας – για το εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας με τα Χανιά.

/Bella Pizza

Ο Σούλης Παπαδόπουλος περιμένει να δει τις επόμενες μέρες την κατάσταση των Αλεξόπουλου και Καρακλάιτς. Αντίθετα δεν υπάρχει ανησυχία για τους Λινάρδο, Κέρι και Μπουρλάκη.

Η ενημέρωση της Παναχαϊκής για το πώς εξελίσσεται η προετοιμασία έχει ως εξής:

Στις 6 Νοεμβρίου τελικά θα πραγματοποιηθεί και επίσημα η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.

Ενόψει της πρώτης αναμέτρησης η ομάδας μας στα Χανιά (06/11, 15:00) συνεχίζει με έντονους ρυθμούς τις προπονήσεις με στόχο ένα δυναμικό ξεκίνημα για την 1η Αγωνιστική.

Ολοκληρώθηκε αισίως και σήμερα η προπόνηση στο γήπεδο της Λακκόπετρας. Μια προπόνηση που περιελάμβανε δύναμη, τακτική και τεχνική.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αλεξόπουλος, Στασινόπουλος, Karaklajic και Ζυγκερίδης. Ενώ την ίδια ώρα «ανεβάζουν» στροφές οι Carlos και Niltinhio για να καλύψουν το χαμένο έδαφος με προπόνηση σε ανεβασμένους ρυθμούς.

Ο Αλεξόπουλος και ο Karaklajic, από την άλλη πλευρά αποτελoύν μεγάλο πονοκέφαλο για την ομάδα και για το αν θα είναι έτοιμοι για το ματς της Κυριακής, μιας και αποτελούν βασικές επιλογές του προπονητή μας.Πιο συντηρητικά, χωρίς κάποια ανησυχία όμως, προπονήθηκαν οι Λινάρδος, Κέρη και Μπουρλάκης.

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad