“Πονάει” ο Αποστολόπουλος – Προετοιμασία… εξπρές για Σπάρτη

Χανιά | 30 Ιανουαρίου 2017, 17:59

Ενας εκ των σημαντικότερων στελεχών στα τελευταία παιχνίδια για τον ΑΟΧ, ο Κώστας Αποστολόπουλος αποτελεί το μοναδικό αυτή τη στιγμή πρόβλημα τραυματισμού. Ο 24χρονος επιθετικός ενοχλείται στον ώμο και την Τρίτη θα βρεθεί στον γιατρό, οπότε και θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του.

Ο Αποστολόπουλος υποβλήθηκε σε εξετάσεις στις οποίες δεν φαίνεται ότι έχει υποστεί κάτι σοβαρό, παρόλα αυτά ο γιατρός θα είναι αυτός που θα κρίνει το αν θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο νέο ματς που ακολουθεί την Τετάρτη απέναντι στη Σπάρτη. Σημειώνεται ότι ειδικότερα αυτή την περίοδο ο Αποστολόπουλος είναι μια πολύ σημαντική μονάδα για τον ΑΟΧ έχοντας πετύχει στα τρία τελευταία ματς ισάριθμα γκολ (2 απέναντι στον Αιγινιακό και 1 κόντρα στην Καλλονή).

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία για τον ΑΟΧ θα είναι… εξπρές, αφού την Τετάρτη ακολουθεί το εξ αναβολής ματς απέναντι στη Σπάρτη για την 9η αγωνιστική. Μάλιστα, λόγω της δυναμικής που παρουσιάζει το συγκρότημα στο οποίο αγωνίζεται ο Γιάννης Αναστασάκος, απομένει να φανεί αν ο ΑΟΧ θ’ αντεπεξέλθει πάλι με επιτυχία και θα συνεχίσει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων.

Οσον αφορά την αποστολή, αυτή θα γίνει γνωστή μετά την προπόνηση της Τρίτης από τον Σάκη Παπαβασιλείου. 

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad