“Πολλά προβλήματα αλλά μία νίκη στα επόμενα δύο ματς”

14 Ιαν 2016, 16:14

Ο Κύδωνας Χανίων προετοιμάζεται για το σημαντικό ματς της Κυριακής (17/1) με αντίπαλο τον Ιπποκράτη Κω και θα αναζητήσει μία νίκη στα δύο σερί ματς στα Χανιά (αμέσως μετά υποδέχεται τον Άρη Νικαίας).

Για το ματς με τον Ιπποκράτη Κω έκαναν δηλώσεις ο προπονητής Κώστας Σδράκας και ο γκαρντ του Κύδωνα Χανίων Μιχάλης Μπαγάκης:

SDRAKAS swsto

Κώστας Σδράκας (προπονητής Κύδωνα Χανίων): Πρέπει να κερδίσουμε ένα στα δύο εντός έδρας ματς που έχουμε. Αυτή την εβδομάδα τα πράγματα είναι σαφώς πιο δύσκολα, αφού η Κως είναι ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους και με καλούς παίκτες. Εμείς έχουμε προβλήματα και θα έχουμε ελλείψεις. Πολύ δύσκολο το ματς αλλά εμείς θα καταθέσουμε ψυχή. Μακάρι βέβαια να κάνουμε 2 στα 2. Αν ήταν να επιλέξω πάντως θα επέλεγα νίκη με την Νίκαια που θα είναι και η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι σε αυτή και έχουμε κοινούς στόχους.


Πόσο εφικτό είναι να είναι ανταγωνιστικός ο Κύδωνας: Είμαστε ρεαλιστές. Οι παίκτες της Κω είναι έμπειροι και καλοί. Την Κυριακή πάντως όποιος είναι καλύτερος και πιο έτοιμος αυτός θα κερδίσει.

Για το γεγονός ότι η ομάδα είναι 5η από το τέλος και δεν έχει τρομερή πίεση για τον υποβιβασμό: Δεν έχουμε μεγάλο άγχος, αλλά στο τέλος γίνεται το “ταμείο”. Είναι καλό ότι έχουμε διαφορά ασφαλείας από τις τέσσερις τελευταίες ομάδες, αλλά το θετικό έγκειται στο ότι μας αποβάλλει λίγο το άγχος. Δεν μπορούμε να πούμε ότι σωθηκαμε. 22 Απριλίου θα ξέρουμε.

 

ΜΠΑΓΑΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠ

Μιχάλης Μπαγάκης (παίκτης Κύδωνα Χανίων): Τα προβλήματα είναι στο πρόγραμμα. Δεν αλλάζουν οι στόχοι μας. Δύο συνεχόμενα εντός και είναι ευκαιρία να πάρουμε το μέγιστο και αυτό θα επιδιώξουμε καταρχάς με τον Ιπποκράτη, που είναι έμπειρη ομάδα. Θέλουμε να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κυνηγησουμε την νίκη. Το πρωτάθλημα πάντως έχει πολύ δρόμο. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι θα πέσουμε κάτω από τη θέση που βρισκόμαστε. Θα κυνηγήσομε και μια παραπάνω θέση.

Αν οι παίκτες έχουν μπει στη “φιλοσοφία” της κατηγορίας: Μαθαίνουμε την κατηγορία. Στο β’ γύρο θα είμαστε καλύτεροι και θα επιδιώξουμε να κυνηγήσουμε και παιχνίδια που θεωρούνται “εκτός προγράμματος”.

Για τη σημασία της συμπαράστασης του κόσμου στα δύο ματς: Κάνουμε έκκληση να μας στηρίξει. Ελπίζουμε να δει ένα καλό παιχνίδι και φυσικά να είμαστε εμείς οι νικητές.

Rabona ad