“Ποδαρικό” στην κορυφή

Σφακιά Γρανίτης | 3 Ιαν 2016, 20:36

Στην κορυφή της Β’ κατηγορίας βρέθηκε ο Γρανίτης που κέρδισε στα Σφακιά την τοπική ομάδα με 5-1 και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα παιχνίδια.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τα Σφακιά ήταν η ομάδα που αιφνιδίασε, ανοίγοντας το σκορ στο 3’ με τον Βούρβαχη, όμως ο Γρανίτης “γύρισε” το σκορ πριν τελειώσει το ημίχρονο.

Ο Κουμανδράκης με κεφαλιά στο 18’ και προβολή στο 38’ έκανε το 1-2 μετά από ισάριθμες σέντρες του Μαραγκάκη.

Ο τελευταίος πήρε την… σκυτάλη και πέτυχε το 1-3 στο 63’ με σουτ, ενώ ο Κουμανδράκης που έκανε χατ τρικ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4 στο 64’.

Ο 14χρονος Μαρκετάκης που μπήκε αλλαγή ερχόμενος από την ομάδα Νέων διαμόρφωσε το τελικό 1-5 στο 78’ με σουτ, στο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα.

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Τζωρτζάκης Μ., Μπούχλης, Τζωρτζάκης Ιωσήφ, Δεληγιαννάκης, Τζωρτζάκης Ι.Ι., Τζωρτζάκης Ι. Ε., Χομπιτάκης, Βούρβαχης, Γιαννουλάκης, Σφυνιαδάκης, Δουρουντούς

Γρανίτης (Μάριος Σεργάκης): Ιωακιμίδης, Κυριακάκης, Μπομπολάκης, Μιχελακάκης, Καστρινάκης, Τζωρτζάκης (60’ Μαυρεδάκης), Λόγκο (63’ Παππάς), Μαραγκάκης, Κουμανδράκης, Κουτουλάκης (67’ Μαρκετάκης), Μπεριάδης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis

Rabona ad