“Πλήρωσε” το προβάδισμά της η ΑΠ Σούδας

Νέοι Μινωταύρου ΑΠ Σούδας | 8 Ιανουαρίου 2023, 12:37

Πλούσιο σε γκολ ήταν το πρωινό παιχνίδι που διεξήχθη στις Μουρνιές με τους Νέους Μινωταύρου να επικρατούν της ΑΠ Σούδας με σκορ 4-1.

Oinolatris

Η ομάδα του Στέλιου Κουκουδάκη μπορεί να προηγήθηκε στο σκορ με το γκολ του Ποταμίτη στο 30ό λεπτό, αλλά αυτό όπως αποδείχτηκε, έδωσε κίνητρο στους παίκτες του Νέους Μινωταύρου ώστε να κυνηγήσουν τη νίκη στη συνέχεια.

Αφού ισοφάρισαν στο 39’ με τον Τσεσμελή κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα σε αυτό το διάστημα έφτασαν στην επίτευξη τριών τερμάτων με τον Μανουσάκη στο 52’ -έχοντας περάσει μόλις ως αλλαγή στο παιχνίδι- τον Γιάννη Στόιτσο, ο οποίος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι στο 77′ και τον Αντώνη Στόιτσο που σημείωσε το τελικό 4-1 στο 79ο λεπτό.

Με αυτή τη νίκη, οι Νέοι Μινωταύρου ανεβαίνουν κι άλλο βαθμολογικά, ξεπερνώντας μάλιστα την ΑΠ Σούδας, την οποία αφήνουν στους 16 βαθμούς, ενώ οι Νέοι είναι πλέον στους 18.

Οι Νέοι Μινωταύρου ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω της αποβολής με κόκκινη κάρτα στο 88ο λεπτό του Μανουσάκη από τον διαιτητή Κανελάκη για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλό του.

Διαιτητής: Κανελάκης. Βοηθοί: Παναγόπουλος – Χατζηδάκης

Νέοι Μινωταύρου (Νίκος Τσεσμελής): Ανδρεαδάκης, Παπαθεοδώρου, Χαλεβελάκης (70’ Μαρακάκης), Κελαϊδής, Πατεράκης, Βασιλάκης (51’ Μανουσάκης), Νεραντζάκης (80’ Βακάκης), Τζωρτζάκης (70’ Στόιτσος Αντ.), Στόιτσος Ι., Βασιλειάδης, Τσεσμελής

ΑΠ Σούδας (Στέλιος Κουκουδάκης): Κλεινάκης, Αθανασόπουλος, Ράπτης, Σοφιανόπουλος (78’ Κράσσος), Κεμπάτσι (44’ Αρχοντάκης), Μπαμπούλης, Βαγενάς, Παπαγεωργίου, Ποταμίτης (63’ Ντινάκου), Κουρκουμελάκης (78’ Κατσής Γ.), Πιρπινάκης (78’ Κατσής Ε.)

Estrella

Oneirochora
Digital Print Shop
Ζakroshoes
Crepaland Greece
Digenakis
Bio Green 300x250
Crepe Factory Chania

Rabona ad