“Πέρασε” από το Καστέλι και συνεχίζει στην κορυφή (pics)

Πέργαμος Νέος Κισσαμικός | 16 Δεκεμβρίου 2017, 20:12

Νέα νίκη για την Πέργαμο, η οποία νίκησε 4-0 τον Νέο Κισσαμικό στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας της Γ' Κατηγορίας.

Στο 35′ ο Τσαγκαράκης πέτυχε το 0-1 με κεφαλιά από κόρνερ του Δ. Βουεδουμπά, ενώ στο 60′ ο Τσαγκαράκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χαραλαμπάκη από το σημείο του πέναλτι, για να γίνει το 0-2 στο 68′ με τον Ι. Ιωσ. Χωραφάκη  από πάσα του Ζιντιρίδη.

Eisodos

Parataxi omadon

Τον δείκτη του σκορ στο 0-3 ανέβασε στο 75′ ο Βαρδάκης με σουτ. ενώ στο 84′ ο Λιάλιας έγραψε το 0-4 από νέα μπαλιά του Ζιντιρίδη. Δοκάρι για τους νικητές είχε στο 25′ ο Δ. Βουρδουμπάς.

Arxigoi

Διαιτητής: Κατσαρός
Βοηθοί: Αποστολάκης-Λογαρίδης

Νέος Κισσαμικός (Γιώργος Σημαντηράκης): Χαραλαμπάκης, Σχοινοπλοκάκης, Καρμπαδάκης (15′ λ.τρ. Μ. Χαραλαμπάκης), Χουδαλάκης, Μαραγκουδάκης, Παπαγιαννάκης, Ζουριδάκης (46′ Γ. Παπαδάκης), Ψωματάκης, Δ. Μπέκας, Γ. Μπέκας, Βεστάκης (60′ Νικηφοράκης)

Πέργαμος (Κώστας Σταυρουλάκης): Σταυρουλάκης, Πανουργιάκης, Ορφανουδάκης, Δροσινός (83′ Βαλύρης), Λουγιάκης, Ι. Ιωσ. Χωραφάκης, Ι. Στ. Χωραφάκης, Α. Βουρδουμπάς, Δ. Βουρδουμπάς, Τσαγκαράκης (80′ Λιάλιας), Τσακίρης (55′ Ζιντιρίδης)

 

Estrella

Rabona ad