“Παρελθόν” από β’ αντιπρόεδρος ο Λυχναράς – Σε 5μελή επιτροπή ο Μελάς

Α.Ο. Χανιά | 24 Οκτωβρίου 2016, 21:18

Πολλές και σημαντικές ειδήσεις προκύπτουν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Φούτμπολ Λιγκ το οποίο πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα. Ουσιαστικά απομένει να γίνει γνωστός ο αντικαταστάτης του Στέλιου Σφακιανάκη ο οποίος παραιτήθηκε, όπως εξάλλου δεν συνεχίζει από τη θέση του β’ αντιπροέδρου, ο Αρης Λυχναράς, ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε ο Αντώνης Ρέλλας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ετσι, στη θέση του α’ αντιπροέδρου εκλέχθηκε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος από τον Αχαρναϊκό και στη θέση του β’ αντιπροέδρου ο Τάκης Γιαννόπουλος από τον Πανσερραϊκό. Ο Αρης Λυχναράς θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την ΠΑΕ Κισσαμικός στη Λίγκα, όμως θα έχει καθαρά αυτή την ιδιότητα, αφού δεν είναι πλέον στο ΔΣ της διοργανώτριας. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λυχναράς είναι γ’ αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ.

Τώρα, για τα σημαντικά προβλήματα της κατηγορίας που παραμένουν η εξεύρεση πόρων εκλέχθηκε 5μελής επιτροπή, που θα τα επωμιστεί και στην οποία συμμετέχει ο Γιώργος Μελάς από πλευράς Α.Ο. Χανιά. Μαζί του εκλέχθηκαν και οι κ.κ. Nιώπας (Αιγινιακός), Χατζηιωάννου (Αγροτικός Αστέρας), Φωτάκης (ΟΦΗ) και Αβραντίνης (Καλλιθέα).

Φυσικά απομένει να γίνει γνωστός ο άνθρωπος που θ’ αναλάβει επικεφαλής της Φούτμπολ Λιγκ.

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards