“Παραδοχή” Ράλλη για ΑΟΚ: Τα Χανιά μπορούν να πάνε ψηλά

Α.Ο.Κ. Χανιά | 18 Οκτ 2020, 20:44

Επιτυχία χαρακτήρισε για τον ΟΦΗ το γεγονός ότι στάθηκε επάξια απέναντι στην πιο αθλητική όπως την χαρακτήρισε ομάδα των Χανίων ο Θανάσης Ράλλης.

Ο κόουτς της ηρακλειώτικης ομάδας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση που είχαν οι παίκτες του στο παιχνίδι που διεξήχθη στον Κλαδισό κόντρα στον ΑΟΚ.

«Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, στα ελεύθερα σουτ που χάσαμε στο τέλος και τα οποία ήταν καθαρά σουτ, μέσα από τη δουλειά της επιθετικής περιστροφής», είπε στο ξεκίνημα των δηλώσεων του. «Ετσι είναι… Ενα παιχνίδι εκτός έδρας, νομίζω το ότι καταφέραμε και μείναμε σε 45 λεπτά, μέχρι τέλος, απέναντι στα Χανιά, τα οποία είναι πολύ πιο αθλητική ομάδα από μας, πιο γρήγορη, ήταν επιτυχία. Θέλαμε να πάει εκεί το ματς, μέχρι το τέλος δηλαδή, στο ένα σουτ. Εχουμε τους παίκτες οι οποίοι μπορούν να το βάλουν το σουτ. Δυστυχώς σήμερα, το μπάσκετ έτσι είναι, ο καλύτερος μας σουτέρ έχασε το σουτ. Πάλι το ίδιο, όμως, θα κάνουμε και στο επόμενο παιχνίδι, την ίδια επίθεση θα φτιάχναμε».

Ο Θανάσης Ράλλης χαρακτήρισε το παιχνίδι καταπληκτικό, ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια για την ομάδα των Χανίων.

Οπως είπε: «Κρίμα που δεν υπήρχε κόσμος σήμερα, ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι με καθαρό μπάσκετ, αμιγώς μπασκετικό. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Χανίων, νομίζω ότι με τη δομή που έχει σαν ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά, απλά πρέπει να έχουν υπομονή γιατί είναι μια καινούργια ομάδα με νέους παίκτες, να δεθούν μεταξύ τους λίγο περισσότερο και θα δείτε, θεωρώ, ωραία πράγματα εδώ στα Χανιά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φιλοξενία, ήταν άψογη».

Οσο για το σχόλιό του για τον ΟΦΗ: «Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιους μικρούς παίκτες ολοένα και περισσότερο όσο κυλά το πρωτάθλημα. Τώρα στην αρχή είναι λίγο δύσκολο, θέλουμε 2-3 νίκες για να πάρουμε ψυχολογία και να το κάνουμε πιο ελεύθερα αυτό. Δεν έχουμε στόχο την άνοδο, σίγουρα θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Νομίζω ότι έχουμε το υλικό, τα παιδιά, την εμπειρία και νομίζω ότι θα καταφέρουμε το στόχο μας».

karta antonis garden
zgas

Rabona ad