“Παγώνει” η 3η φάση του Κυπέλλου

Ποδόσφαιρο 14 Σεπτεμβρίου 2021, 16:28

Αμφίβολο μοιάζει να διεξαχθεί στις 22 Σεπτεμβρίου η 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με την αβεβαιότητα που επικρατεί ακόμη με τις ομάδες της Super League 2.

Η ΕΠΟ μετά από την ολοκλήρωση της Β’ φάσης δεν έχει ανακοινώσει ακόμη πότε θα διεξαχθεί η κλήρωση, αφού περιμένει ΕΕΑ και Super League 2 για το τι μέλλει γενέσθαι με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα.

Ηδη από την Α’ φάση έχουν προκύψει λιγότερες ομάδες στον θεσμό και έτσι οι 24 νικήτριες ομάδες που προβλέπονταν από τη 2η να συμμετάσχουν στην 3η φάση έχουν γίνει 20. Βάσει προκήρυξης θα έμπαιναν στη διαδικασία 32 ομάδες της Super League 2, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτές οι ομάδες Β των 4 ΠΑΕ (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ).

Η προκήρυξη επίσης έκανε λόγο για παιχνίδια την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, αλλά αυτή τη στιγμή μοιάζει αβέβαιο το αν τηρηθεί πιστά το πρόγραμμα. Η ΕΕΑ θα ξεκαθάριζε το τοπίο με τα πιστοποιητικά συμμετοχής στη SL2 μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, αλλά πλέον η υπόθεση της Ξάνθης μεταφέρθηκε για τις 5 Οκτωβρίου.

Κατά συνέπεια βρίσκονται ακόμη σε αναμονή τόσο οι 20 ομάδες της Γ’ Εθνικής που προκρίθηκαν στην 3η φάση, όσο και οι ομάδες της SL2 που έχουν εξασφαλίσει πιστοποιητικό.

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad