“Πάει” ο ΟΦΗ, τώρα είναι η Λαμία

Χανιά | 2 Νοεμβρίου 2016, 23:36

Στη Λαμία στρέφεται η προσοχή στον Κισσαμικό. Στην ομάδα του Καστελίου έχουν αφήσει πίσω τον αγώνα με τον ΟΦΗ έχοντας βγάλει τα συμπεράσματά τους και το βάρος έχει πέσει στο νέο παιχνίδι που ακολουθεί και είναι μάλιστα κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

Στο “στρατόπεδο” του Κισσαμικού όπο υυπάρχει ικανοποίηση για την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον ΟΦΗ. Ενας Κισσαμικός που δεν είναι ψέμα, ότι είχε μια πολύ καλή παρουσία και κινδύνεψε ελάχιστα από τον μεγάλο αντίπαλό του. Σίγουρα και η ομάδα του Νίκου Νιόπλια είχε τις καλές της στιγμές στον αγώνα, αλλά θα ήταν πραγματικά άδικο για τον Κισσαμικό να είχε χάσει τη Δευτέρα στο Μάλεμε και με μία τόσο έντονη επιθετική παρουσία να μην καταφέρει τουλάχιστον να αναδειχθεί ισόπαλος, κάτι που εν τέλει συνέβη. 

Από εκεί και πέρα, το βάρος έχει πέσει στη Λαμία, μία ομάδα με ικανότητες, που μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει στην πρεμιέρα παίζοντας στην έδρα του Αιγινιακού (0-0), αλλά δεν παύει να θεωρείται ένας από τους πιο αξιόπιστους και σοβαρούς συλλόγους της Φούτμπολ Λιγκ, με στόχους που φτάνουν μέχρι και στη διεκδίκηση της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ.

Το σημαντικό για τον Κισσαμικό είναι πως η προετοιμασία που ξεκίνησε την Τετάρτη, δεν περιλαμβάνει αγωνιστικά προβλήματα, με τον Σπύρο Μπαξεβάνο να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Κατά τ’ άλλα, την Πέμπτη και μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης θα τελεστεί στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου ο αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Estrella
/psiloritischania