“Πάει” και ο Ντόστανιτς

Football League 22 Φεβρουαρίου 2016, 16:57

Μια φορά μετά από είκοσι αγωνιστικές έπεσε από την κορυφή η Λάρισα και ο Ντόστανιτς το πλήρωσε με την απόλυσή του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Βέβαια. σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση, ο λόγος του διαζυγίου του Σέρβου τεχνικού με τους “βυσσινί” είναι ο Σεμπάστιαν Ναγιάρ τον οποίο ο Ντόστανιτς ήθελε να διώξει, αλλά ο Κούγιας αποφάσισε να κρατήσει ωθώντας τον έμπειρο προπονητή σε παραίτηση. Από την στιγμή όμως που η διοίκηση Κούγια έβαλε πάνω από τον προπονητή έναν ποδοσφαιριστή δείχνει και την διάθεση της.

Μάλιστα στην ίδια ανακοίνωση η διοίκηση των Θεσσαλών δεν παραλείπει να εκφράσει με πολύ κολακευτικά λόγια τις ευχαριστίες της προς του πρόσωπο του Ντόστανιτς, ενώ αφήνει υπονοούμενα για τους διαιτητές.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον εξαίρετο Σέρβο προπονητή και άνθρωπο κ. Ράτκο Ντόστανιτς.

Ο κ. Ντόστανιτς, μετά από την προσωπική απόφαση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ να παραμείνει ο Ναγιάρ στο δυναμικό της ομάδος, υπέβαλε την παραίτησή του, παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Λιόντου, του α’ Αντιπροέδρου κ. Κιούση και του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδος κ. Θωμά Κυπαρίσση, ισχυριζόμενος ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον ποδοσφαιριστή Ναγιάρ λόγω της συμπεριφοράς του τόσο απέναντι στο προπονητικό team όσο και απέναντι στους συμπαίκτες του.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Κούγιας θέλουν να εκφράσουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες προς τον προπονητή και άνθρωπο κ. Ντόστανιτς ο οποίος κατάφερε μέσα σε 7 μήνες να μετατρέψει σε ομάδα 27 νέους παίκτες και να καταφέρει επί 19 αγωνιστικές, μέχρι και το άτυχο παιχνίδι με την ΠΑΕ Παναιγιάλειος, να έχει την ομάδα πρώτη και με 2 ήττες.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωρίζει ότι η δουλειά του συγκεκριμένου προπονητή υπό φυσιολογικές συνθήκες Πρωταθλήματος, με διαιτησία 50-50 στα παιχνίδια της ΑΕΛ και στα παιχνίδια των αντιπάλων της, θα είχε ως αποτέλεσμα διαφορά τουλάχιστον 10 βαθμών υπέρ της ΑΕΛ από τους ανταγωνιστές της».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards