“Όρθια” στο Περιστέρι η Κ17

Πλατανιάς | 7 Οκτωβρίου 2017, 23:24

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε το πρωί του Σαββάτου στο Περιστέρι η ομάδα Κ17 του Πλατανιά που αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ατρόμητο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Γιώργου Ριτζάκη στάθηκε πάρα πολύ καλά απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και μάλιστα προηγήθηκε στο 13′ με σουτ του Στεφανίδη, ο οποίος αξιοποίησε πάσα του Δρικάκη έπειτα από σέντρα του Νικόλι. Στο 30′ από γέμισμα του Μαντά ο Βαγγέλης ισοφάρισε για το τελικό 1-1.

Στο 55′ ο Μαράκης ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση του αντιπάλου και αποβλήθηκε, αλλά ο Πλατανιάς άντεξε και απέσπασε το θετικό αποτέλεσμα, παρότι είχε και δύο αναγκαστικές αλλαγές.

Ατρόμητος: Μανδάς, Πολίτης, Ρίζος, Ανδριόπουλος, Αθανασίου, Ξενοπανάγος, Σάσσαλος, Καστόρης (58′ Δακτυλίδης), Κολινιάτης (68′ Μπουρντένης), Βαγγέλης (87’Μαρκυγιαννάκης), Ζούνης (80′ Κυριφίδης).

Πλατανιάς: Τζολάκης, Ψαρουδάκης, Σαρρής, Μαράκης, Γιαννικάκης, Τζουγκράκης, Νικόλι (85′ Νταγκουνάκης), Στεφανίδης, Δρικάκης (65′ Φασαράκης), Σταυρουλάκης (85′ Μαλιχούτης), Παπιομίτογλου (55′ λ.τρ. Ι. Γεωργιλαδάκης, 65′ λ.τρ. Καραταράκης).

 

Estrella