“Ωρα” για μίνι παίδες – μίνι κορασίδες

Πόλο 16 Μαρτίου 2023, 14:31

Στη μάχη του πανελληνίου πρωταθλήματος ρίχνονται δύο ακόμα παιδικές κατηγορίες στο πόλο όπου πρόκειται για τους μίνι παίδες και τις μίνι κορασίδες

KTEO Κρήτης

Οι αγώνες των μίνι παίδων θα διεξαχθούν αυτή την Παρασκευή και το Σάββατο στο κολυμβητήριο Ηρακλείου ενώ οι μίνι κορασίδες θ’ αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο στα Χανιά.

ΟΙ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ

Στο πρωτάθλημα μίνι παίδων θ’ αγωνιστούν τέσσερις ομάδες από την Κρήτη, οι ΝΟ Χανίων, ΝΟ Ρεθύμνου, ΟΦΗ και Ακαδημία Υγρού Στίβου.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

• 1η αγωνιστική Παρασκευή 17 Μαρτίου
20:30 ΟΦΗ-Ακαδημία Υγρού Στίβου
21:30 ΝΟ Ρεθύμνου-ΝΟ Χανίων
• 2η αγωνιστική Σάββατο 18 Μαρτίου
09:30 ΟΦΗ-ΝΟ Χανίων
10:30 Ακαδημία Υγρού Στίβου-ΝΟ Ρεθύμνου
• 3η αγωνιστική Σάββατο 18 Μαρτίου
16:00 ΝΟ Χανίων-Ακαδημία Υγρού Στίβου
17:00 ΝΟ Ρεθύμνου-ΟΦΗ

Η αποστολή για τον ΝΟ Χανίων όπως ανακοινώθηκε από τον προπονητή, Γιάννη Ζαγουράκη είναι η εξής: Αυγουστιανάκης, Γαλανάκης, Γλυνιαδάκης, Ζαγουράκης, Ζουμπουλιάς, Ηλιάκης, Κατάκης, Κλωθάκης, Κοκολινάκης, Κοξ, Κόρακας, Κουβαριτάκης, Μακριδάκης, Μοτάκης, Ξανθουδάκης, Πολέντας, Τζογανίδης, Τυροβολάς και Χαιρέτης.

ΟΙ ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Αντίστοιχα στις μίνι κορασίδες λαμβάνουν μέρος δύο ομάδες από την Κρήτη, οι ΝΟ Χανίων και ΝΟ Ρεθύμνου ενώ στα Χανιά θα βρεθούν ακόμη οι ομάδες του Εθνικού και της Βουλιαγμένης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

• 1η αγωνιστική Σάββατο 18 Μαρτίου
13:00 ΝΟ Χανίων-ΝΟ Ρεθύμνου
14:00 Εθνικός-Βουλιαγμένη
• 2η αγωνιστική Κυριακή 19 Μαρτίου
09:00 ΝΟ Χανίων-Βουλιαγμένη
10:00 ΝΟ Ρεθύμνου-Εθνικός
• 3η αγωνιστική Κυριακή 19 Μαρτίου
16:00 Βουλιαγμένη-ΝΟ Ρεθύμνου
17:00 Εθνικός-ΝΟ Χανίων

Η αποστολή για την ομάδα του προπονητή του ΝΟΧ, Γιάννη Μαλλιαρό, είναι η εξής: Αγοραστάκη, Αλεξάκη, Ιγνατίου, Ιωάννου, Καμαροπούλου, Κατσουλάκη, Κοντομανώλη, Μαρινάκη, Μιχελάκη, Μπιτζανάκη, Νοτάκη, Ντεμάρκου Ερμ., Ντεμάρκου Κλ., Ντιώνια, Παπασηφάκη, Πατεράκη, Σκαλιδάκη, Τωμαδάκη και Χαιρέτη.

 

Rabona ad