“Όπλο μας η άμυνα και με Άρη Πετρούπολης”

5 Μαρτίου 2016, 18:52

Παίκτες και τεχνική ηγεσία του Κύδωνα Χανίων δηλώνουν ότι η ομάδα θα κατέβει με την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση, στο δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Άρη Πετρούπολης (Κυριακή, 15.00).

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΥΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΥΔΩΝΑ ΧΑΝΙΩΝ): Όλα τα ματς είναι δύσκολα για εμάς. Κάθε ματς είναι ένας “τελικός”. Θέλουμε να κάνουμε το τρία στα τρία για να πλησιάσουμε τον στόχο της παραμονής. Μας βγήκε η δουλειά. Τον τελευταίο καιρό βγαίνει περισσότερο η δουλειά και αυτό φαίνεται. Θέλουμε και τον κόσμο μαζί μας.
 
ΜΠΑΓΑΚΗΣ (ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΥΔΩΝΑ ΧΑΝΙΩΝ): Είμαστε σε φόρμα και θέλουμε να την αξιοποιήσουμε. Πάμε για την νίκη με Άρη Πετρούπολης. Παίζουμε πλήρεις και αυτό είναι σημαντικό. Με αυτή τη λογική δε φοβόμαστε κανένα. Είναι ένα σημαντικό σημειο του πρωταθλήματος. Έχουμε δύο σερί εντός και ποιος ξέρει, ίσως προλάβουμε και κάποιον από τους από πάνω.
 
ΚΩΣΤΑΣ ΣΔΡΑΚΑΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΥΔΩΝΑ ΧΑΝΙΩΝ): Αμυντικά έπρεπε να μα είμαστε καλύτεροι και στην επίθεση δεν είμαστε καλοί λόγω των τραυματισμών. Η σφιχτή άμυνα θα μας χρειαστεί πολύ με τον Άρη Πετρούπολης που είναι πολύ φορμαρισμένος. Θέλουμε και τον κόσμο για να φτάσουμε στην νίκη. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνει ο Ηλυσιακός που παίζει νωρίτερα από μας. Κοιτάζουμε τι κάνουμε εμείς και θέλουμε να δείξουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο.