“Ντύνεται” γαμπρός ο Τσάτσος

Γ' Εθνική | 24 Σεπτεμβρίου 2021, 17:10

Ενα πολύ ευχάριστο γεγονός γνωστοποιεί ο Πόρος. Αυτό αφορά τον Σωτήρη Τσάτσο και την αγαπημένη του Κατερίνα Κάργα, οι οποίοι την ερχόμενη Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου θ’ ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο πρόεδρος της ομάδας του Πόρου, Γιάννης Ασσαργιωτάκης και ο ποδοσφαιριστής και συμπαίκτης του Τσάτσου, Μπάμπης Πήλιος.

Η σχετική αναφορά που κάνει ο Πόρος είναι η εξής:

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΑΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΡΓΑ!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει την ερχόμενη Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου ο πολύπειρος μέσος της ομάδας μας ο οποίος θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του. Έρχονται χαρές στην οικογένεια του Πόρου μας, του Σωτήρη Τσάτσου και της Κατερίνας Κάργα! Το μυστήριο θα τελεστεί στις 19:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Πόρο με κουμπάρους τον πρόεδρο Γιάννη Ασσαργιωτάκη και τον μεσοεπιθετικό της ομάδας μας Μπάμπη Πήλιο ο οποίος εκτός από συμπαίκτες τώρα αλλά και στο παρελθόν, συνδέεται και με στενή φιλία με τον γαμπρό. Αμέσως μετά θ’ ακολουθήσει τραπέζι και μία όμορφη βραδιά για τους νεόνυμφους και τους προσκεκλημένους τους στην ταβέρνα “Βαρδής” στον Πόρο. Σωτήρη – Κατερίνα η ώρα η καλή!

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad