“Ντούμπλαρε” τις νίκες του με τον Μινώταυρο

Κρητικός Αστέρας | 8 Απριλίου 2017, 19:43

Εξαιρετικός για ακόμα ένα παιχνίδι στον όμιλο τίτλου ο Κρητικός Αστέρας κατάφερε να ντουμπλάρει τις νίκες του σε βάρος του Μινωταύρου (3-2), αυτή την φορά στο γήπεδο ττης Μ. Ελιάς. 

Από σουτ του Κοκάκη, ο Ψαράκης πήρε την κόντρα και έκανε το 1-0 στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα, ενώ ισοφάρισε για λογαριασμό του Μινωταύρου ένας άλλος νεαρός που διανύει εκπληκτικό πρωτάθλημα, ο 16χρονος Τιχομίροφ στο 40’.

Ο Κοκάκης σημείωσε το 2-1 σχεδόν με την σέντρα του β’ μέρους, στο 50’, όμως ο Μινώταυρος είχε και δεύτερη απάντηση με τον Νταγκουνάκη να ισοφαρίζει ξανά την αναμέτρηση στο 70’ για τους φιλοξενούμενους.

Ωστόσο, ο Κοκάκης αναδείχτηκε σε πρωταγωνιστή του ματς και ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στο 80’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για τον Κρητικό.Ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι νωρίτερα στο 65’.

Κρ. Αστέρας (Γιώργος Πανίδης): Γκαβρίλοβιτς, Τρικουνάκης, Χαϊντούτης, Δασκαλάκης, Σάμπα, Νικητόπουλος (72’ Βασιλείου), Χαραλαμπάκης, Αγγελάκης, Ψαράκης, Μ. Μεγαλακάκης (72’ Νικολακάκης)

Μινώταυρος (Στέλιος Κουκουδάκης): Βασιλάκης, Καράκης, Δαμανάκης, Μανωλεδάκης, Θάνος, Ούκα (55′ Χαλκιαδάκης), Νταγκουνάκης, Γιαννακίδης (65′ Πιτσιάβας), Πετράκης, Καλαϊτζάκης, Τιχομίροφ

 

karta antonis garden