“Ντούκου” από την Επισκοπή πάνω από 100 χιλ. ευρώ προς την ΕΠΟ!

Επισκοπή | 14 Ιανουαρίου 2023, 18:01

Σε μια κίνηση η οποία το μόνο σίγουρο είναι ότι προκαλεί αίσθηση προχώρησε η Επισκοπή, πληρώνοντας εφάπαξ όλο το ποσό που ισοδυναμούσε για τις οφειλές της προς την ΕΠΟ!

/Bella Pizza

Αυτή τουλάχιστον είναι η πληροφόρηση που υπάρχει σχετικά με το θέμα της Επισκοπής το οποίο τις τελευταίες δύο εβδομάδες είναι ανάμεσα σε αυτά που ξεχωρίζουν στη Super League 2.

Ειδικότερα, η ΠΑΕ φέρεται βάσει πληροφοριών να κατέβαλε προς την ΕΠΟ ένα ποσό που φτάνει τις 110.000 ευρώ προκειμένου να κλείσει την υποχρέωση των οφειλών της, εξασφαλίζοντας έτσι τη συνέχιση της παρουσίας της στο πρωτάθλημα!

Βάσει αυτής της εξέλιξης, λοιπόν, τα δελτία των ποδοσφαιριστών επιστρέφουν στη διάθεση της, άρα η Επισκοπή ετοιμάζεται να γυρίσει στις επάλξεις για να δώσει εν αρχή το παιχνίδι που ακολουθεί στο πρόγραμμα απέναντι στην Προοδευτική. Ακόμη, να σημειωθεί ότι στις τάξεις της Επισκοπής υπάρχει η αισιοδοξία ότι δικαστικά θα δικαιωθεί προκειμένου τουλάχιστον να μην της αφαιρεθούν βαθμοί για τα παιχνίδια που δεν έγιναν με ΠΑΟ Ρουφ και Καλλιθέα.

Με δεδομένο ότι το παιχνίδι με την Προοδευτική έχει μεταφερθεί για την Τρίτη, η αποστολή θα γίνει γνωστή την Κυριακή, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η αναχώρηση για την Αττική.

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad