“Νίκες στα υπόλοιπα παιχνίδια”

21 Μαρτίου 2016, 17:11

Η στενοχώρια στις τάξεις του Κύδωνα Χανίων είναι μεγάλη, μετά την ήττα στην παράταση από το Μαρούσι με 78-74, ωστόσο, άπαντες προσηλώνονται στη δύσκολη συνέχεια.

Οι δηλώσεις παικτών και προπονητή μετά το παιχνίδι με το Μαρούσι:

ΣΔΡΑΚΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΔΡΑΚΑΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΥΔΩΝΑ ΧΑΝΙΩΝ): Το θέμα είναι να προλάβουμε να σωθούμε. Σήμερα η ήττα μας θα αποτελέσει μάθημα για όλους και ιδίως για τα νέα παιδιά. Αν πέσουμε δεν θα θυμάται κανείς ότι χάσαμε στην παράταση από το Μαρούσι και στις λεπτομέρειες από την Πετρούπολη. Θέλουμε στο εξής μόνο νίκες ώστε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής.

Εμείς σήμερα πληρώσαμε τις απουσίες μας. Μοιραία κάποια στιγμή, ήρθε η κούραση. Το ματς κρίθηκε διότι δεν είχαμε πολλές αλλαγές. Πάντως όλοι έδωσαν και την ψυχή τους για την νίκη.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράστασή του. Ως γνωστόν, ομάδα χωρίς κόσμο δεν υφίσταται. Πρέπει να συνεχίσουμε για να πάρουμε την παραμονή.

ΑΔΟΝΤΑΚΗΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΔΟΝΤΑΚΗΣ (ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΥΔΩΝΑ ΧΑΝΙΩΝ): Ό, τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Η ήττες είναι όλες πικρές, ειδικά σήμερα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια και πάμε στο επόμενο ματς.

ΒΛΑΧΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΑΚΗΣ (ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΥΔΩΝΑ ΧΑΝΙΩΝ): Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, είχαμε θέληση και καρδιά. Το Μαρούσι όμως έβαλε μεγάλα σουτ και κέρδισε. Αν κερδίζαμε σήμερα και με Πετρούπολη θα ήμασταν σίγουρα στην κατηγορία. Οι καλές εμφανίσεις μας όμως και αν ακολουθήσουμε όσα μας λέει ο προπονητής μας θα πάρουμε την παραμονή.