“Μπλοκ” 16 ομάδων κατά της Νίκης Βόλου

Football League 29 Οκτωβρίου 2020, 19:20

Οι 16 από τις 20 ομάδες της FL στρέφονται με κοινή τους ανακοίνωση, κατά της ομάδας του Βόλου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σκληρή ανακοίνωση κατά της Νίκης Βόλου και των νομικών της κινήσεων, εξέδωσαν οι 16 από τις 20 ομάδες της Football League.

Η ομάδα του Βόλου έχει προσφύγει στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, ζητώντας να ακυρωθεί η απόφαση για άνοδο της Σαντορίνης και η προκήρυξη του πρωταθλήματος που προβλέπει 20 ομάδες σε 2 ομίλους, υποστηρίζοντας ότι μετά τη σχετική απόφαση που πάρθηκε για τα Χανιά θα πρέπει ν’ ακολουθηθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος της περυσινής σεζόν.

Οι υπόλοιπες ομάδες που βλέπουν τη Νίκη με τις προσφυγές να καθυστερεί την έναρξη του πρωταθλήματος, με κοινή ανακοίνωση που υπογράφουν όλες οι ΠΑΕ, πλην των Καβάλας, ΑΕΠ Κοζάνης, Αλμωπού Αριδαίας και φυσικά της Νίκης, καταφέρονται ενάντια στις κινήσεις των κυανόλευκων του Βόλου.

Σε αυτήν όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Η θετική και αποθετική ζημιά βαρύνουν αποκλειστικά τη Νίκη Βόλου, που προσπαθεί με άνομο τρόπο και εκβιαστικά να πετύχει την άνοδο στη Super League 2».

Πάντως να σημειωθεί, ότι σήμερα εκδικάστηκε η προσφυγή της Νίκης στο διαιτητικό της ΕΠΟ, χωρίς να παρθεί απόφαση η οποία αναμένεται αρχές της επόμενης βδομάδας, κάτι που σημαίνει ότι η έναρξη του πρωταθλήματος οδηγείται σε αναβολή.

Η ανακοίνωση που μοιράστηκε στα ΜΜΕ:

«Αναφορικά με τις απανωτές προσφυγές της ΠΑΕ Νίκη Βόλου που σκοπό έχουν την κωλυσιεργία έναρξης του πρωταθλήματος της Football League και μόνον, δηλώνουμε ότι όλες οι αποφάσεις του Δ.Σ. της διοργανώτριας (κληρώσεις, καταρτισμοί ομίλων κ.τ.λ.) ήταν σύννομες, σε γνώση τους εμπρόθεσμα και με ομόφωνη απόφαση.

Η θετική και αποθετική ζημιά (καταρτίσεις συμβολαίων, τηλεοπτικό συμβόλαιο) βαρύνουν αποκλειστικά τη Νίκη Βόλου, που προσπαθεί με άνομο τρόπο και εκβιαστικά να πετύχει την άνοδο στη Super League 2.

Ας αφήσουν πια αυτή τη τυφλή δικομανία που δεν οδηγεί πουθενά, έστω και την τελευταία στιγμή».

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards