“Μπήκε” και ο Σολίς

ΟΦΗ | 8 Απριλίου 2021, 18:21

Μετά τους Ντε Γκουζμάν, Γιάννου και Σωτηρίου που εντάχθηκαν την Τετάρτη σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης σειρά πήρε ο Ναζαρένο Σολίς που προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη και θέτει υποψηφιότητα για την αναμέτρηση του Σαββάτου στη Ριζούπολη.

Στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο συνεχίσθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το πρωί της Παρασκευής κι αμέσως μετά ο Νίκος Νιόπλιας θα ανακοινώσει την αποστολή των ποδοσφαιριστών.

Το δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Με τον Nazareno Solis να εντάσσεται στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, συνεχίστηκε την Πέμπτη (08/04) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα του Σαββάτου (10/04) με τον Απόλλωνα.

Ο Κώστας Γιαννούλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ oι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Juan Neira, Adil Nabi, Luc Castaignos, Ricardo Vaz και Felipe Souza έκαναν θεραπεία. To σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ευκινησίας και τελειώματα φάσεων.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (09/04), στις 11:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα.»

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack

Rabona ad