“Μπήκαν” και οι τρεις καινούργιοι: Δημούτσος, Στόιτσεφ και Καμσής

Πλατανιάς | 1 Σεπτεμβρίου 2017, 22:26

Την πρώτη τους προπόνηση με τον Πλατανιά πραγματοποίησαν τo απόγευμα της Παρασκευής τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, που δεν είναι άλλοι από τους Ελίνι Δημούτσος και Μίλος Στόιτσεφ.

Μάλιστα, παρών επίσης στην προπόνηση ήταν και ο νέος γυμναστής, Χάρης Κομσής που καλείται να αναπληρώσει το κενό που αφήνει ο Λεωνίδας Παπαδάκης.

Και τα τρία νέα πρόσωπα, καλωσόρισε πριν την έναρξη της προπόνησης ο προπονητής του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, όπως άλλωστε κάνει πάντοτε. Στη συνέχεια, ακολούθησε το προπονητικό πρόγραμμα, με τους δύο παίκτες να παίρνουν μέρος για πρώτη τους φορά.

Τώρα, στο πρόγραμμα για τον Πλατανιά ακολουθεί το Σάββατο το απόγευμα (19:00) το φιλικό απέναντι στον ΟΦΗ, που θα είναι και το τελευταίο τεστ πριν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο Πλατανιάς αναφέρει τα εξής για την προπόνηση της Παρασκευής:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για την αυριανή φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΟΦΗ στα Περιβόλια.

Στο σημερινό πρόγραμμα δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις τακτικής, ενώ στην προπόνηση πήραν μέρος, ο Ελίνι Δημούτσος και ο Μίλος Στόιτσεφ.

Η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ θα διεξαχθεί αύριο (2/9/17) στις 7μ.μ. στα Περιβόλια και η είσοδος για τους φιλάθλους είναι ελεύθερη.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, υπενθυμίζει ότι στην κεντρική είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει ειδικό κουτί, για να στηρίξουμε όλοι την μικρή Ευαγγελία και να την βοηθήσουμε να κάνει το ταξίδι προς την ελπίδα.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad