“Μπελάδες” για Παναχαϊκή, Απόλλωνα Πόντου

Football League 11 Μαρ 2021, 15:30

Παλαιές οφειλές προς πρώην ποδοσφαιριστές τους καλούνται να τακτοποιήσουν Παναχαϊκή και Απόλλων Πόντου, για την αποφυγή αφαίρεσης βαθμών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η Παναχαϊκή έχει προθεσμία πέντε ημερών για την αποφυγή του -3 για οφειλές προς τον Σιατραβάνη, που τώρα αγωνίζεται στην Ξάνθη, ενώ η ομάδα της Καλαμαριάς για οφειλές προς τον άλλοτε τερματοφύλακά της Τζόναθαν Λόπεθ.

Αντίθετα απορρίφθηκε η αίτηση του Παντελή Καφέ κατά της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου έχουν ως εξής:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Απορρίπτει την αίτηση του Παντελή Καφέ κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς και τη σχετική πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ υπέρ του πρώην ποδοσφαιριστή.
 
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του συνόλου της οφειλής της ποσού 20.670,80 ευρώ προς τον αιτούντα ποδοσφαιριστή Jonatan Lopez Perez, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της με αρ. 334/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α ‘ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, οφειλή την καταβολή της οποίας ρυθμίζει σε (έξι) 6 ισόποσες μηνιαίες δόσεις ποσού 3.445,133 ευρώ εκάστη, πλέον των νόμιμων τόκων, της πρώτης δόσης καταβλητέας την δέκατη (10η) ημέρα από την δημοσίευση της παρούσας, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αυτή θα αγωνίζεται κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020- 2021, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Σάββα Σιατραβάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 363/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ ΕΠΟ την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αυτή αγωνίζεται κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020- 2021, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad