“Μπαμ” με Δρακάκη – Μποτωνάκη ο Απόλλων

Απόλλων | 6 Ιουλίου 2021, 17:26

Αλλάζουν ομάδα όχι όμως και γήπεδο! Ο λόγος για τους Γιάννη Μποτωνάκη και Γιάννη Δρακάκη οι οποίοι μπορούν να θεωρούνται ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα.  

Η ομάδα του Αη Γιάννη επιστρέφει έτσι δυναμικά στο προσκήνιο, πραγματοποιώντας δύο “δυνατές” αν μη τι άλλο μεταγραφές που την ενισχύουν σημαντικά εν όψει της νέας σεζόν. Δύο παίκτες που πρόσφεραν μέχρι και πριν από λίγες ημέρες τις υπηρεσίες τους στον Αρη Σούδας και τώρα θ’ αγωνίζονται στον Απόλλωνα…

Αυτό που απομένει μονάχα είναι η επίσημη επιβεβαίωση από πλευράς Απόλλωνα για την προσθήκη των δύο παικτών στο ρόστερ του.

Επίσης, στην ομάδα του Αη Γιάννη επιστρέφει και ο Δημήτρης Παπακαστρήσιος, εξέλιξη που είναι η αναμενόμενη μετά τον δανεισμό τους τελευταίους μήνες στην ομάδα της Σούδας.

Να σημειωθεί πως για τους Δρακάκη και Μποτωνάκη, ο Απόλλων “πάλευε” δυναμικά τα τελευταία χρόνια προκειμένου να εξασφαλίσει την μεταπήδησή τους στο σωματείο, κάτι που καταφέρνει αυτή τη στιγμή, γεγονός που τον καθιστά έτσι πολύ δυνατό για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Χανίων.

Mikel Chania Delivery
Digenakis

Rabona ad