“Μπάχαλο” με τη μετάδοση του ΟΦΗ-ΑΟΧ! Ποιο κανάλι θα το δείξει;

Χανιά | 9 Δεκεμβρίου 2016, 19:18

Το ΚΡΗΤΗ TV είχε ανακοινώσει προ 48ώρου ότι θα μεταδώσει το ΟΦΗ-Α.Ο.Χανιά για την 5η αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ.

planakis

 

Οι τελευταίες εξελίξεις όμως στο… τηλεοπτικό τοπίο της κατηγορίας, πιθανόν να αλλάξουν τα δεδομένα. Η ΕΡΤ φαίνεται να κλείνει τα ματς της Β’ Εθνικής για φέτος και μάλιστα, προγραμματίζει να μεταδώσει το ΟΦΗ-ΑΟΧ την Κυριακή! Μετάδοση που αν γίνει, θα γίνει από την ΕΡΤ3.

Ωστόσο, το ΚΡΗΤΗ TV είχε ήδη συνάψει συμφωνία (υπάρχει μάλιστα και συμβόλαιο) με την ΠΑΕ ΟΦΗ για τη μετάδοση του αγώνα, υπενθυμίζοντας ότι μέχρι να βρεθεί κεντρική τηλεοπτική “στέγη” για τη Β’ Εθνική, οι ίδιες οι ομάδες διαχειρίζονταν τα εντός έδρας ματς τους.

Οι νέες εξελίξεις ωστόσο, πιθανόν αφήνουν “εκτός νυμφώνος” το παγκρήτιο κανάλι και πλέον αρχίζουν νέα επεισόδια αντεγκλήσεων, αφού υπάρχει συμφωνία που δεν τηρείται και με την Φούτμπολ Λιγκ ουσιαστικά, να είναι εκείνη που δημιουργεί ένα απίστευτο “μπάχαλο”! Γιατί πιθανόν να μπορούσε να μεσολαβήσει ώστε να βρεθεί η “χρυσή τομή”, ώστε και το ΚΡΗΤΗ TV και η ΕΡΤ να μείνουν ικανοποιημένοι.

Ανάμεσα σε άλλα στο σχετικό άρθρο του neakriti.gr αναφέρεται:

Μέχρι αυτή τη στιγμή πάντως καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει από τους αρμοδίους προς την «Ίκαρος Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις».

Και ρωτάμε κ.κ. της Football League και της ΠΑΕ ΟΦΗ:

-Πόση προχειρότητα  και ανευθυνότητα πια στο πρωτάθλημα της Football League;

-Έχετε αναλογιστεί ότι το τηλεοπτικό κοινό και οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που εμπιστεύονται την  Κρήτη TV δεν φταίνε σε τίποτα;

-Γνωρίζετε ότι για την παραγωγή του συγκεκριμένου τηλεοπτικού προϊόντος έχει κινητοποιηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός και έχουν επιτευχθεί συμφωνίες;

-Ποιος θα αναλάβει το κόστος της ανευθυνότητας σας;

Η «Ίκαρος Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις», εφόσον επιβεβαιωθούν τα όσα διαρρέουν,  θιγμένη από την ανακολουθία των υπευθύνων επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα της.       

Το ζήτημα είναι, τόσο για τους φίλους του ΑΟΧ, όσο και του ΟΦΗ, ποιο κανάλι -εν τέλει- θα δείξει το ματς, αφού ξαφνικά οι “μνηστήρες” πλήθυναν και η Φούτμπολ Λιγκ δεν ξέρει πώς να τους διαχειριστεί…

Vas Fou

karta antonis garden
/psiloritischania