“Μοιράστηκαν” γκολ και… αποβολές

Σπάθα Άρης Σούδας | 22 Απριλίου 2017, 19:41

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο Κολυμπάρι με τη Σπάθα να προηγείται δύο φορές, αλλά τον Άρη Σούδας να "απαντάει" δις (2-2), μένοντας στην 3η θέση του ομίλου τίτλου, όπου υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον Απόλλωνα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι γηπεδούχοι, που διατηρήθηκαν στο -2 από τον αντίπαλό τους, άνοιξαν το σκορ στο 20’ με τον Κ. Παπαδάκη, αλλά η πρώτη “απάντηση” του Άρη ήταν γρήγορη με τον νεαρό Μιχαλόπουλο (30’). Το ημίχρονο όμως βρήκε τη Σπάθα να έχει το προβάδισμα, αφού στο 40’ ο Κοκάκης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 2-1.

Στο 60’ ο Αρτσιδάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αλλά η αριθμητική ισορροπία αποκαταστήθηκε στο 75’ όταν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ο Τσαβαρής, με αποτέλεσμα την εστία της Σπάθας να υπερασπιστεί ο νεαρός Μυφτάρι.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από μία δύσκολη έδρα χάρη στο γκολ του Στεφανίδη στο 80’.

Σπάθα (Βαγγέλης Αγγελάκης): Τσαβαρής, Χριστόπουλος, Ζογράφι, Πολάκης, Ροδοκανάκης (73’ Ζανής), Νικολακάκης (77’ Μυφτάρι), Μαν. Παπαδάκης, Κοκάκης, Κ. Παπαδάκης, Ντουντίγια (46’ Χρυσός), Αλκούρτι.

Άρης Σούδας (Γιώργος Κόλτζος): Βροντάκης, Παντελακάκης, Μπακογιάννης, Στεφανίδης, Αρτσιδάκης, Κ. Τερεράκης, Στρατουδάκης, Μανταδάκης, Τσέκοβ, Γαβαλάς, Μιχαλόπουλος (75’ Θ. Ντακάκης).

 

Estrella
Auto KCS