“Μοίρασε” πρόστιμα η Πειθαρχική Επιτροπή

Γενικά Θέματα - Τοπικό 19 Φεβρουαρίου 2017, 12:58

Εκτός από τις τιμωρίες για το παιχνίδι Κυπέλλου Πλατανιάς-Άρης Σούδας και την τιμωρία του Τοντινίδη για τον ΔΑΑΟΧ υπήρξαν ακόμα αρκετές αποφάσεις που πάρθηκαν μετά την τελευταία συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΧ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Ποσειδών Κ.Ρ.-Ροδωπού: Μία αγωνιστική στον ποδοσφαιριστή του Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών Ράντεφ

ΑΕ Κυδωνίας-Άρης Σ.: Έγγραφη επίπληξη στο Δ.Σ. της ΑΕ Κυδωνίας. Ποινή δεκαπέντε ημερολογιακών ημερών αρχομένης από 16-2-2017 στον εκπρόσωπο της ΑΕ Κυδωνίας Γιάννη Σερβάκη. Έγγραφη επίπληξη στον εκπρόσωπο του Άρη Σούδας Μιχάλη Κατσαντώνη.

Ασπίδα-Κεραμειά: Έγγραφη επίπληξη στο Δ.Σ. της Ασπίδας και στον εκπρόσωπο της ομάδας Ξενοφώντα Μαραβέγια.

Παλαιόχωρα-Μινώταυρος: Χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ με αναστολή μέχρι τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου στο Δ.Σ. της Παλαιόχωρας.

Ροδωπού-Ηρακλής Νερ.: Χρηματικό πρόστιμο 200 ευρώ με αναστολή μέχρι τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου στο Δ.Σ. των Ροδωπού.

ΕΘΚ-Άπτερα: Αυστηρή έγγραφη επίπληξη στο Δ.Σ. των Απτέρων

Γρανίτης-ΑΠ Σούδας: Χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ στο Δ.Σ. του Γρανίτη, ποσό που πρέπει να καταβληθεί εντός ενός μήνα.

ΑΠ Σούδας-Φωστήρας: Χρηματικό πρόστιμο 200 ευρώ στο Δ.Σ. του Φωστήρα, ποσό που πρέπει να καταβληθεί εντός ενός μήνα.

Άμιλλα-Ιδομενέας: Αυστηρή έγγραφη επίπληξη στον προπονητή (που δηλώνεται ως εκπρόσωπος της ομάδας) της Άμιλλας Μάκη Σωφρόνογλου.

Νέος Σαμψών-Αγία Μαρίνα: Μία αγωνιστική στον ποδοσφαιριστή της Αγίας Μαρίνας Ε. Αγγελόπουλο.

Θησέας-Ήφαιστος: Σε αυτοπρόσωπη απολογία στα γραφεία της Ένωσης σε ημέρα και ώρα που θα κοινοποιηθεί έγκαιρα το Δ.Σ. του Θησέα.

Νέοι Μινωταύρου-Πέργαμος: Σε αυτοπρόσωπη απολογία στα γραφεία της Ένωσης σε ημέρα και ώρα που θα κοινοποιηθεί έγκαιρα ο εκπρόσωπος της Περγάμου Δημήτρης Ακουμιανάκης και ο προπονητής της ομάδας Κώστας Παρασκάκης.

Υρτακίνα-Ιωνία 2000: Μία αγωνιστική στον ποδοσφαιριστή της Ιωνίας 2000 Ε. Κατελανάκη και 4 αγωνιστικές στον ποδοσφαιριστή της Υρτακίνας Χρ. Μετζιδάκη. Σε αυτοπρόσωπη απολογία στα γραφεία της Ένωσης σε ημέρα και ώρα που θα κοινοποιηθεί έγκαιρα το Δ.Σ. της Υρτακίνας.

Νέοι Μινωταύρου-Νέος Σαμψών: Χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ με αναστολή μέχρι τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου στο Δ.Σ. των Νέων Μινωταύρου.

Παίδες: Έγγραφη επίπληξη στο Δ.Σ. του ΙΝΚΑ

 

karta antonis garden

Rabona ad