“Μίξη” νέων και παλαιών ποδοσφαιριστών στην Ασπίδα

Ασπίδα | 21 Αυγούστου 2020, 11:38

Με μια μίξη νέων και παλαιών ποδοσφαιριστών, η Ασπίδα ξεκίνησε την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα του Ναυστάθμου θα βρεθεί για μια ακόμη σεζόν στη Β’ ΕΠΣΧ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η πρώτη προπόνηση διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη, στο Ναύσταθμο. Ο προπονητής, Δημήτρης Φούρλας -που παραμένει στο τιμόνι για δεύτερη συνεχή χρονιά- ήταν εκεί για να δώσει τις πρώτες εντολές προς τους παίκτες του.

«Με ιδιαίτερη χαρά ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας», σημειώνει ο νεαρός τεχνικός. «Δεύτερη χρονιά στο τιμόνι της Ασπίδας και ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Στόχος για την φετινή χρονιά είναι μια καλή πορεία στην κατηγορία. Διατηρήσαμε τον περσινό κορμό και έγιναν ορισμένες, ποιοτικές προσθήκες στην προσπάθεια της ομάδας να προετοιμαστεί κατάλληλα και να υλοποιήσει τους στόχους της. Μια χρονιά που ελπίζω να μπορέσει να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί, με ευχή για υγεία για όλους τους ποδοσφαιριστές, χωρίς τραυματισμούς στη δύσκολη εποχή που στιγματίζεται από τον covid-19».

Proponisi Aspidas1

Το ζητούμενο για την Ασπίδα είναι να “δέσει” το νέο υλικό μεταξύ παικτών που αποκτήθηκαν και όλων όσοι συνεχίζουν από πέρσι. Πρώτο φιλικό προετοιμασίας είναι το άλλο Σάββατο 29 Αυγούστου κόντρα στον Τιτάνα, ματς που θα γίνει στο Ναύσταθμο ενώ θα ακολουθήσουν στις 9 και 19 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα δύο νέα φιλικά απέναντι σε Ποσειδώνα Τσικαλαριών (Ναύσταθμος) και ΕΘΚ (Καθιανά).

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards