“Μίλησε” ξανά ο Μπέϊντο για τον Χάλη

Χάλης Ιδομενέας | 12 Απριλίου 2017, 19:48

Ζωντανός στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης παραμένει ο Χάλης που είχε μεγάλο πρωταγωνιστή σε ακόμα ένα φετινό παιχνίδι τον Γιάννη Μπέϊντο που πέτυχε τα δύο γκολ της νίκης με τον Ιδομενέα (2-1), σε ματς που ήταν τυπικά φιλοξενούνενος στους Αγ. Αποστόλους.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Ιδομενέας μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και έκανε το 1-0 με γκολ του Σπ. Βαϊγκούση που νίκησε με πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή τον Μήτρου,μόλις στο 6ο λεπτό.

Ο Μπέϊντο με δύο προσωπικά τέρματα γύρισε το παιχνίδι και ο Χάλης πήρε έτσι μία σημαντική νίκη. Στο 30’με ακόμα ένα φάουλ ισοφάρισε το ματς σε 1-1, ενώ πέντε λεπτά αργότερα έκανε  το 1-2 με κεφαλιά που έπιασε μέσα από την περιοχή.

Ιδομενέας (Μάριος Σεργάκης): Κουφακης, Χατζηαγγελάκης(81′ Φουντουλάκης), Μιχελάκης, Αγιασμενάκης, Καστρινάκης (62′ Πανάγος), Αβραμάκης,  Σπ. Βαϊγκούσης, Π. Βαϊγκούσης, Μ. Μπιτζανάκης, Σπ. Μπιτζανάκης, Γιαννολάρη (70’Περδικάκης)

Χάλης (Παντελής Μαυρεδάκης): Α.Μητρου, Λενταράκης, Κουφάκης, Βανγκέλι (75’λ.τρ. Παλιουδάκης), Βασιλείου, Ν. Σταφύλοβ, Κοπάτσι (85’Γ. Σταφύλοβ),  Μανελάρι, Ηλιάκης (60′ Κ.Μήτρου), Σαχμπαζίδης,

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis