“Μίλησε” στο φινάλε με χατ τρικ ο “Μπάδιε”

Πανακρωτηριακός Κορωνίδα | 1 Απριλίου 2017, 20:33

Σε ακόμα ένα ματς ο Πανακρωτηριακός βρήκε την λύση από τα πόδια του Σάκη Μπαδιεριτάκη που πέτυχε χατ τρικ, εκ των οποίων τα δύο μετά το 80' που έδωσαν και την μεγάλη όπως αποδείχτηκε νίκη μέσα στο Βάμο με 4-2 επί της Κορωνίδας.

Πολύ γρήγορα ο Πανακρωτηριακός κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στην δύσκολη έδρα της Κορωνίδας με σκόρερ τον Μπαδιεριτάκη στο 5′ και τον Πετράκη στο 10′ και κάπου εκεί το παιχνίδι φάνταζε να τελειώνει από πολύ νωρίς.

Ωστόσο, η Κορωνίδα πάλεψε το ματς και αφού μείωσε σε 1-2 με το γκολ του Τζανουκάκη στο 37′, ισοφάρισε και σε 2-2 στο 67′ με τον ίδιο παίκτη να νικάει από το σημείο του πέναλτι τον Μπουράκη.

Την… τελευταία λέξη στο ματς την είχε όμως ο Μπαδιεριτάκης που έκλεψε την… δόξα από τον Τζανουκάκη και με τα δύο γκολ που σημείωσε στο 80′ και το 90′, έδωσε την νίκη (2-4) στον Πανακρωτηριακό και πέρασε μάλιστα και στην πρώτη θέση των σκόρερ της Α’ κατηγορίας με 19 γκολ πλέον, έναντι 18 του αρχηγού της Κορωνίδας.

Κορωνίδα (Παντελής Μπερικάκης): Φραγκιαδάκης, Μανουσάκης, Τρούλος (85′ Σαπουνάκης), Μαυρογιαννάκης, Αργυρίου, Αννιτσάκης, Βαρδάκης, Πατσαρίκας, Τσαποσβίλι (55′ Κακαξυλάκης), Μεσαρχάκης (75′ Κουγεντάκης), Τζανουκάκης

(Πανακρωτηριακός (Μανόλης Πηγουνάκης): Μπουράκης, Αδαμόπουλος, Ξεκουκουλωτάκης, Παπακαστρήσιος, Κοπανάκης, Καγλαντζής (85′ Μαριανάκης), Ξανθουδάκης, Γιαννολάρης (82′ Κελαϊδής), Μπάτζιο, Μπαδιεριτάκης, Πετράκης (75′ Βακαλουνάκης)

Estrella

Rabona ad