“Μία ομάδα” για Ιωνία 2000-Καλτσέτο

Ιωνία 2000 ΑΣ Καλτσέτο | 22 Ιουλίου 2021, 11:35

Την έναρξη συνεργασίας με το Καλτσέτο ανακοίνωσε η Ιωνία 2000. Οι δύο ομάδες θα γίνουν… μία τη σεζόν που ακολουθεί στην Β’ κατηγορία.

Κάτι που συζητιόταν τον τελευταίο καιρό πολύ έντονα στα Χανιά γίνεται έτσι πραγματικότητα. Ιωνία 2000 και Καλτσέτο θα κατεβάσουν μία ομάδα την οποία θα υποστηρίξουν και οι δύο πλευρές με ποδοσφαιριστές για ν’ αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΧ.

Μάλιστα αναμένεται άμεσα να δρομολογηθεί η πρόσληψη προπονητή και του υπολοίπου τεχνικού τιμ.

Η ανακοίνωση από την Ιωνία 2000 -ενώ θα υπάρξει κι από το Καλτσέτο- είναι η εξής:

«Σε μια εποχή που η ανάγκη για ενίσχυση των υποδομών τον συλλόγων δείχνει μονόδρομος η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την ακαδημία Καλτσέτο, μια σχολή ποδοσφαίρου που εδώ και αρκετά χρόνια δείχνει αξιοζήλευτη σοβαρότητα και σταθερότητα στην προπόνηση και εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών. Προχωρώντας λοιπόν τη συνεργασία μας έχουμε σαν μεγάλο στόχο, με σωστό προγραμματισμό και υπομονή και εμπιστοσύνη στο πλάνο μας, να δώσουμε σε νέους ποδοσφαιριστές, προερχόμενους κυρίως από την Ακαδημία μας τη δυνατότητα να ενταχθούν στο ανδρικό ποδόσφαιρο και να ονειρευτούν μέσα από αυτή μας την προσπάθεια, το βήμα παραπάνω.

Οραμα μας να καμαρώνουμε τα επόμενα χρόνια την αγαπημένη μας Ιωνία 2000 εκεί που της αξίζει και με την εικόνα που όλοι μας την έχουμε στο μυαλό μας!».

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad