“Μεταγραφική” έκπληξη από τον Σύνδεσμο Διαιτητών!

Διαιτησία | 30 Μαρτίου 2016, 16:37

Το "μπαμ" έκανε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων, που με κάθε επισημότητα παρουσίασε την έναρξη συνεργασίας με τον γνωστό καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή Φυσικής Κατάστασης του Πλατανιά Λεωνίδα Παπαδάκη!

Η “μεταγραφική” έκπληξη πήρε “σάρκα και οστά” την περασμένη Δευτέρα (28/03), όταν και με κάθε επισημότητα στα γραφεία του Συνδέσμου γνωστοποιήθηκε στους διαιτητές ότι υπεύθυνος για την εκγύμνασή τους από εδώ και στο εξής θα είναι ο Λεωνίδας Παπαδάκης.

papadakis paroysiasi

Πριν την παρουσίαση του Παπαδάκη είχε προηγηθεί το μάθημα διαιτησίας από τον Ανδρέα Γιακουμή, που είναι εκπαιδευτής SuperLeagueκαι παρατηρητής διαιτησίας 2ης κατηγορίας.

Η ενημέρωση του ΣΔΠΧ:

Την περασμένη Δευτέρα (28/03) ο Ανδρέας Γιακουμής, εκπαιδευτής Super League και παρατηρητής διαιτησίας Football League, έκανε μάθημα στα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων, με το ακροατήριο να απαρτίζεται από περίπου 100 άτομα.

Παράλληλα ο Σ.Δ.Π. Χανίων παρουσίασε επίσημα τη σημαντική έναρξη συνεργασίας με τον γυμναστή της ΠΑΕ Πλατανιάς Λεωνίδα Παπαδάκη (MSc Προπονητής Φυσικής Κατάστασης Ποδοσφαίρου ΠΑΕ Πλατανιάς-καθηγητής Φυσικής Αγωγής-κάτοχος Διπλώματος UEFA A’), που αναλαμβάνει την εκγύμναση των διαιτητών του Συνδέσμου.

 

karta antonis garden