“Μέσα” ο Σελίμοβιτς για Τρίπολη

ΟΦΗ | 22 Οκτωβρίου 2020, 19:02

Κανονικά προπονήθηκε την Πέμπτη ο Βαχίντ Σελίμοβιτς και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Σίμου για την Κυριακάτικη αναμέτρηση στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Κανονικά προπονήθηκε και o Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης. Η ενημέρωση της Κρητικής ΠΑΕ για το πρόγραμμα της Πέμπτης αναφέρει:

«Με τον Vahid Selimovic να προπονείται κανονικά ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας το απόγευμα της Πέμπτης (22/10), με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (25/10) με τον Αστέρα. Ο Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Νίκος Μαρινάκης, ενώ ο Nazareno Solis έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Οι Πραξιτέλης Βούρος, Κώστας Γιαννούλης, Juan Neira και Felipe Souza έκαναν θεραπεία. Οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Η σημερινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, τεχνικής, τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (23/10), στις 16:00.»

Estrella
Papantonakis Cards