“Μέσα” και ο Μπαλογιάννης

ΟΦΗ | 26 Νοεμβρίου 2020, 18:30

Μετά τον Πραξιτέλη Βούρο ο Γιώργος Σίμος είδε και τον Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη να προπονείται κανονικά ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλάμβανε πρόγραμμα ενδυνάμωσης για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίσθηκαν στον Βόλο και ασκήσεις κινητικότητας – μεταβιβάσεων – κατοχής με έμφαση στην τακτική για τους υπόλοιπους.

Το δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Πέμπτης (26/11) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης προπονήθηκε κανονικά. Θεραπεία ακολούθησαν οι Νίκος Μαρινάκης και Nazareno Solis, ενώ ο Felipe Souza έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Adil Nabi δεν προπονήθηκε. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων και κατοχής με έμφαση στην τακτική.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Βόλο ακολούθησαν επιπλέον πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (27/11), στις 11:00.»

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack