“Μέσα” και ο Μαρινάκης για Λάρισα

ΟΦΗ | 21 Απριλίου 2021, 15:52

Μετά τους Γιαννούλη - Σαρδινέρο και ο Νίκος Μαρινάκης τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για την αναμέτρηση του Σαββάτου στη Λάρισα κόντρα στην τοπική ΑΕΛ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Εντείνονται οι ρυθμοί στην Κρητική ομάδα ενόψει του Σαββατιάτικου “τελικού” στη Θεσσαλική πόλη. Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Μετά τους Κώστα Γιαννούλη και Adrian Sardinero, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά για δεύτερη διαδοχική μέρα, o Νίκος Νιόπλιας είδε με ικανοποίηση και τον Νίκο Μαρινάκη να συμμετέχει σε όλο το πρόγραμμα προπόνησης που έγινε το πρωί στο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και τακτικής και δε συμμετείχε σ’ αυτό ο Βασίλης Σηφάκης λόγω ενοχλήσεων στον ορθό κοιλιακό, με την κατάστασή του να επαναξιολογείται τις επόμενες ημέρες.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνέχισαν οι Juan Neira, Luc Castaignos και Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, με τους Πασχάλη Στάικο, Κοσμά Τσιλιανίδη, Adil Nabi και Felipe Souza να κάνουν θεραπεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (22/04), στις 11:00. Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Vahid Selimovic, κλήθηκε στην Εθνική Λουξεμβούργου για τους φιλικούς αγώνες με την Νορβηγία (02/06) και την Σκωτία (06/06).»

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack

Rabona ad