“Μεγάλωσαν” τα ταμπλό ανδρών και γυναικών στο SYNKA Beach Volley Tournament

Beach Volley | 5 Ιουλίου 2017, 11:57

Οι συμμετοχές στο SYNKA Beach Volley Tournament ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και έτσι η οργανωτική επιτροπή πήρε την απόφαση να "μεγαλώσει" τα ταμπλό ανδρών και γυναικών στην κατηγορία Golden.

Οι ομάδες αυξήθηκαν από τις 18 στις 24 και όσες δηλώσει μέχρι τώρα συμμετοχή ως αναπληρωματικές έγινε δεκτές.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Beachvolley Νέας Κυδωνίας:

Η οργανωτική επιτροπή του SYNKA Beach Volley Tournament ανταποκρινόμενη στην αυξημένη ζήτηση συμμετοχής, αποφάσισε να «μεγαλώσει» τα ταμπλό των αντρών και γυναικών στην κατηγορία GOLDEN, από 18 ομάδες στις 24. Με την αλλαγή αυτή, ΟΛΕΣ οι ομάδες που έχουν δηλώσει μέχρι τώρα συμμετοχή ως αναπληρωματικές, έχουν γίνει δεκτές.

Η καλή δική μας διάθεση ώστε να μην μείνει καμία ομάδα εκτός τουρνουά, θα πρέπει να ακολουθηθεί από την δικιά σας τήρηση των ωρών προσέλευσης καθώς και του χρόνου ζεστάματος που θα ανακοινωθούν την Παρασκευή πριν το τουρνουά.

Ενημερώνουμε επίσης ότι για τις κατηγορίες αντρών τα ταμπλό είναι συμπληρωμένα. Οι ομάδες που θα δηλώνουν συμμετοχή ως αναπληρωματικές, θα ενημερωθούν για την συμμετοχή τους ή μη, την Παρασκευή 7 Ιουλίου. Γι’ αυτό το λόγο παρακαλούμε όσες ομάδες δήλωσαν συμμετοχή να ενημερώσουν για την περίπτωση που δεν θα μπορέσουν να λάβουν μέρος.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον όλων σας.

 

karta antonis garden