“Μεγάλο” ματς στις 3 με Λαμία!

Χανιά | 12 Μαρτίου 2016, 13:21

Ένα από τα σημαντικότερα φετινά του παιχνίδια δίνει στις 3 το μεσημέρι ο Κισσαμικός φιλοξενώντας τη Λαμία στο Μάλεμε. Η ομάδα του Καστελίου… ζει και αναπνέει για την κατάκτηση της νίκης που θα την ανεβάσει στην 5η θέση, με ορίζοντα να βρεθεί πολύ σύντομα στην 4η.

/Bella Pizza

Αυτή λοιπόν… εν ολίγοις, είναι όλη η ουσία από το παιχνίδι του Κισσαμικού, σε ό,τι αφορά δηλαδή το πώς το αντιμετωπίζουν στο Καστέλι, με το σίγουρο να είναι ότι η μεγάλη νίκη στο Μενίδι επί του Αχαρναϊκού έχει ανοίξει την όρεξη για όσο το δυνατόν μια υψηλότερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Πάντως, η Λαμία είναι μια πολύ καλή ομάδα και σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται αυτή τη στιγμή ψηλότερα κατά μία θέση του Κισσαμικού στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας 36 βαθμούς έναντι 33 της χανιώτικης ομάδας. Από την άλλη, εκτός έδρας η ομάδα του Δημήτρη Σπανού δεν πάει τόσο καλά έχοντας μόλις μία νίκη σε 11 εξορμήσεις της, αλλά και 6 ήττες, κάτι που ο Κισσαμικός θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί.

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, ο Σπύρος Μπαξεβάνος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα. Λογικά αυτή θα είναι η ίδια με το ματς με τον Αχαρναϊκό και ειδικότερα θα αποτελείται από τους: Λαζαρίδη, Τσουβαλτσίδη, Γιαννίτση, Σταθάκη, Κουρτεσιώτη, Σελινιωτάκη, Ενγκουέμ, Αυγενικού, Μάντζη, Βαττή και Σαπαλίδη.

Η υπόλοιπη αποστολή για τον Κισσαμικό είναι η εξής: Αγριμάκης, Τσερκέζος, Τζημογιάννης, Πότσι, Μάνιας, Ποκόνγκ και Ποσίνκοβιτς.

Από την άλλη, η αποστολή για τη Λαμία είναι η εξής: Γιόκιτς, Μίλγιεβιτς, Πίντο Ντα Σίλβα Γιόνε, Μπαλού, Αλεξίου, Γιαλούσης, Ζουλιώτης, Καραγιάννης, Κυριακόπουλος, Νατσιόπουλος, Μπουλούλης, Νεόφυτος, Ντάσιος, Παπαευθυμίου, Παπαργυρίου, Πάππος, Πίτκας, Σιατραβάνης και Τόσκας.

Διαιτητής θα είναι ο Μπλάνας (Μεσσηνίας), έχοντας για βοηθούς στο έργο του, τους Λάμια (Μεσσηνίας) και Πάγκαλο (Λασιθίου), ενώ 4ος θα είναι ο Σωτηριάδης (Λασιθίου). 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad